МультиКекс
Конфуций
ну да тоненько порезал и кушаеш)Я люблю мерзле
ну да тоненько порезал и кушаеш)Я люблю мерзле
І часникану да тоненько порезал и кушаеш)
Я той тіп що заправляє двіжухою)Ти ухилянт?
вот его много нельзя, нравится тоже но на желудок он сильно плохо влияет и сердечникам нельзяІ часника
Двіжухою ухилянтів ?Я той тіп що заправляє двіжухою)
походу)Двіжухою ухилянтів ?
Та його багато і не влізе, два зубочка, може три і хватитьвот его много нельзя, нравится тоже но на желудок он сильно плохо влияет и сердечникам нельзя
Ні, двіжухою яка над ухилянтами)Двіжухою ухилянтів ?
ну под тарелочку да, 2 самый разТа його багато і не влізе, два зубочка, може три і хватить
Я еволюціонував настільки, шо на голову више став і тцк і ухилянтівпоходу)
Я люблю мерзле
так не бывает) ты или ухилянт или воюеш))Я еволюціонував настільки, шо на голову више став і тцк і ухилянтів
Фак ю біч ето преступнік джита 5 цита циста матка кіста хірург операція і … Р А У Н Д Д Д Д ДСтруганини наробити з цибулею свіжою і оцтом його все покропити
я отак селедку люблю)Струганини наробити з цибулею свіжою і оцтом його все покропити
Ще можна бути в керівництві, або при керівництві, або добрим другом керівництва, або «позаштатним радником»так не бывает) ты или ухилянт или воюеш))
тцкшник короче)Ще можна бути в керівництві, або при керівництві, або добрим другом керівництва, або «позаштатним радником»
То зрадник простого народуЩе можна бути в керівництві, або при керівництві, або добрим другом керівництва, або «позаштатним радником»
тцкшник короче)
или ухилянт или барыгон)То зрадник простого народу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Здає щоб його не здали
КрутьЯ той тіп що заправляє двіжухою)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.