а тут бесплатно получить единоразово в год за обычный тестТак с интернета можно заказать на другом сайте
Можно не единоразово, просто с разных тг аккаунтов )а тут бесплатно получить единоразово в год за обычный тест
Ставь спам-рассылку, если любишь таргетированную рекламу.Без коду ми не можемо запропонувати патібокс. Ми надаємо їх представникам нашої цільової аудиторії – тим, хто вживає ПАР.
шара) надо брать
А как валят? Можно детально?Електроліти доречі ці валять норм![]()
За реактивы — да!Напиздел, шо ширяюсь, ебусь с мужиками и курю соль. Уважило и выдало код)
Грамм витамина С стимит посильнее чашки крепкого кофеА как валят? Можно детально?
Карочє був надасип, состояніє вяласті, хуйовасті себе, не виключено шо напередодні було бухлішко так само як не виключено шо в кількості більше ніж зазвичай.Ставь спам-рассылку, если любишь таргетированную рекламу.
А как валят? Можно детально?
Ццц не пали пусть смекалку ю́заютМожно не единоразово, просто с разных тг аккаунтов )
Грейпфрут обычно по вкусуКарочє був надасип, состояніє вяласті, хуйовасті себе, не виключено шо напередодні було бухлішко так само як не виключено шо в кількості більше ніж зазвичай.
Ну разчінив содєржимоє етава пакєта в скококототам води, скоко написано на етом же пакєтє і випив.
Не пам'ятаю точно з яким, але там вони (електроліти) точно зі смаком якимсь.)
Ну і десь так через хвилин 10-15 вировняло прям кардинально стан, типу якщо до цього він був -25-30 то став +10-15 - крутив собі я тоді.
За реактивы мне сегодня отписали, пришлось опять напиздеть)))За реактивы — да!
А шо надо пиздеть? И шо будешь типа тестить?За реактивы мне сегодня отписали, пришлось опять напиздеть)))
Да)А шо надо пиздеть? И шо будешь типа тестить?
А тебе то зачем,ты ж вроде бы по натур продукту выступаешь!?Говорят на герыч и ширку нема реагентов, только на синтетику не аптечную. Могли бы хоть налоксона и новых баянов предложить для приличия)