• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Drugstore - боксы с реагентами и прочими плюшками

Так с интернета можно заказать на другом сайте

❗ Без коду ми не можемо запропонувати патібокс. Ми надаємо їх представникам нашої цільової аудиторії – тим, хто вживає ПАР.
Ставь спам-рассылку, если любишь таргетированную рекламу.

Електроліти доречі ці валять норм:)
А как валят? Можно детально?

Ставь спам-рассылку, если любишь таргетированную рекламу.

А как валят? Можно детально?
Карочє був надасип, состояніє вяласті, хуйовасті себе, не виключено шо напередодні було бухлішко так само як не виключено шо в кількості більше ніж зазвичай.
Ну разчінив содєржимоє етава пакєта в скококототам води, скоко написано на етом же пакєтє і випив.
Не пам'ятаю точно з яким, але там вони (електроліти) точно зі смаком якимсь.)

Ну і десь так через хвилин 10-15 вировняло прям кардинально стан, типу якщо до цього він був -25-30 то став +10-15 - крутив собі я тоді.

Можно не единоразово, просто с разных тг аккаунтов )
Ццц не пали пусть смекалку ю́зают
Повідомлення об'єднано автоматично:

Карочє був надасип, состояніє вяласті, хуйовасті себе, не виключено шо напередодні було бухлішко так само як не виключено шо в кількості більше ніж зазвичай.
Ну разчінив содєржимоє етава пакєта в скококототам води, скоко написано на етом же пакєтє і випив.
Не пам'ятаю точно з яким, але там вони (електроліти) точно зі смаком якимсь.)

Ну і десь так через хвилин 10-15 вировняло прям кардинально стан, типу якщо до цього він був -25-30 то став +10-15 - крутив собі я тоді.
Грейпфрут обычно по вкусу

Говорят на герыч и ширку нема реагентов, только на синтетику не аптечную. Могли бы хоть налоксона и новых баянов предложить для приличия)

Говорят на герыч и ширку нема реагентов, только на синтетику не аптечную. Могли бы хоть налоксона и новых баянов предложить для приличия)
А тебе то зачем,ты ж вроде бы по натур продукту выступаешь!?

Я попрошу той бокс

Надо поинтересоваться можно ли реактивами потестить жижу от G-lab-а. В табличке JWH-ек и ещё каких-то стрёмных хуёвин хватает.

Це опитування для геїв. Я дав дружині пройти і їй відмовили в партібоксі, сказали шо це опитування було призначене для гомосексуалів

Назад
Зверху Знизу