Норм тема, спс за линк !
Истечение срока годности повлияет на свойства этого мультивит. напитка ?
По истечению срока годности при указанных условиях хранения практически все БАД еще как минимум года 2 могут употребляться
Норм тема, спс за линк !
Истечение срока годности повлияет на свойства этого мультивит. напитка ?
я просив чорний брєлок, а мені розовий прислали((Очень странно, всегда были, хоть и разные. Я получал их немерено раз и по опроснику и потом просто в офис к ним заезжал когда был глав-про и набирал по 10 комплектов для других про-тестеров
Да, 1 комплект в год на 1 тг аккаунт
Значит в апреле обзаведусь таким наборчикомДа, 1 комплект в год на 1 тг аккаунт
Помню времена когда они к реагентам ещё пипетку отправляли) до сих пор валяется где-тоОчень странно, всегда были, хоть и разные. Я получал их немерено раз и по опроснику и потом просто в офис к ним заезжал когда был глав-про и набирал по 10 комплектов для других про-тестеров
Да, 1 комплект в год на 1 тг аккаунт
Можно хоть ящик взять если ты организатор мероприятия, молодежная организацияи тд... Проверят и дадут наборов индивидуальных огромное количество )дайте два
На либермана жадничают...Переглянути вкладення 75468
PartyBox повертається
Скучили?)
Тримайте лінк на нове опитування для отримання PartyBox
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Цьогоріч бокс також можна отримати тільки один раз
Склад боксу незмінний:
тест на ВІЛ
реагенти для перевірки ПАР
набір для сніффінгу
лубрикант
пакетик електролітів
3 презервативи
брелок
наліпка
Набори безплатні. Треба взяти участь в опитуванні та отримати наприкінці унікальний код.
Код відправляйте у Телеграм за номером 098 405 37 90 або ніком @drugstore_org_ua
Без коду ми не можемо запропонувати патібокс. Ми надаємо їх представникам нашої цільової аудиторії – тим, хто вживає ПАР.
По патібоксах відповідаємо в Телеграмі протягом 1-2 робочих днів. Субота і неділя вихідні
@drugstore_1
в цих тестах при розробці вкладається перевірка на пиздьож, так шо забракуютьНапиздел, шо ширяюсь, ебусь с мужиками и курю соль. Уважило и выдало код)