[ДО 02.07] МІНІСТЕРСТВО ВІДПРАВОК

Macaroon

Сектант
Повідомлення
42
Вподобайки
39
Репутація
88
Бали
68
Міністерство

4 травня сплатив замовлення на суму 3300 грн. Відправки не було , оператор писав що скоро відправлять. Сьогодні мені вже відписали ніби то я забрав посилку. Хоча навіть номеру накладної мені ніхто не скидував.

Вкладення

• IMG_2960.jpeg
    IMG_2960.jpeg
    591.8 КБ · Перегляди: 47
  • IMG_3061.jpeg
    IMG_3061.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 45
  • IMG_3060.png
    IMG_3060.png
    1.5 MБ · Перегляди: 40
  • IMG_2972.jpeg
    IMG_2972.jpeg
    1.2 MБ · Перегляди: 42
  • IMG_2971.jpeg
    IMG_2971.jpeg
    365.8 КБ · Перегляди: 42
  • IMG_2970.jpeg
    IMG_2970.jpeg
    374.8 КБ · Перегляди: 48
  • IMG_2969.jpeg
    IMG_2969.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 43
  • IMG_2968.jpeg
    IMG_2968.jpeg
    116.2 КБ · Перегляди: 50
Міністерство 4 травня сплатив замовлення на суму 3300 грн. Відправки не було , оператор писав що скоро відправлять. Сьогодні мені вже відписали ніби то я забрав посилку. Хоча навіть номеру накладної мені ніхто не скидував.
Мені сюди скинути ще скріни добавивши підтвердження де буде вказаний твій поштомат,населенний пунтк та переадресацію яку ти робив?оператор тобі в лс всі докази скинув,будеш далі вносити клевету на наш магазин я звернусь до адміністрації форуму щоб ти отримав статус певний

Мені сюди скинути ще скріни добавивши підтвердження де буде вказаний твій поштомат,населенний пунтк та переадресацію яку ти робив?оператор тобі в лс всі докази скинув,будеш далі вносити клевету на наш магазин я звернусь до адміністрації форуму щоб ти отримав статус певний
Зараз оператор надіслав скріни, але мені накладну не скидали і я цю посилку не отримував. Вона навіть не заявлялась у додатку

Зараз оператор надіслав скріни, але мені накладну не скидали і я цю посилку не отримував. Вона навіть не заявлялась у додатку
Ну звісно,хтось з таким самим поштоматом,населеним пунктом та номером тф забрав посилку
Повідомлення об'єднано автоматично:

Є всі докази що посилку забрала саме та людина яка замовляла

Так а номер телефону там ваш вказано? Може ви з номером проїбалися, на дані похер, головне щоб номер вірний був.

Ну звісно,хтось з таким самим поштоматом,населеним пунктом та номером тф забрав посилку

на скрінах вона катається з 8 числа і отримали її 21. В той самий час мені ніхто не міг дати номера ттн посилки і оператор писав що вона не відправлена. А ви не відповідали в темі до сьогоднішнього дня.
У будь якому випадку питання знято, тепер мені хоч відомо щось.

Так а номер телефону там ваш вказано? Може ви з номером проїбалися, на дані похер, головне щоб номер вірний був.
Я не знаю, оператор написав що так, мій номер вказано.
Але дійсно на скрінах поштомат який вказував.

на скрінах вона катається з 8 числа і отримали її 21. В той самий час мені ніхто не міг дати номера ттн посилки і оператор писав що вона не відправлена. А ви не відповідали в темі до сьогоднішнього дня.

Конь?

Похрін що поштомат твій вказано, оператор надав докази що там твій номер телефону вказаний ?

Відправники часто плутають номера телефонів клієнта. Спакував твою посилку, вказав дані отримувача але номер вказав іншого клієнта.

Той клієнт-виблядок переадресував на свої дані і отримав твою посилку без жодних проблем.

Хай нададуть тобі докази що там твій номер, якщо дійсно він, то ніхто за тебе не міг отримати)

Интересный поворот событий 🤔

Посылку не ты должен был забирать, а товарищ ?
Та ні, я повинен був забрати посилку, але вона в додатку не зʼявлялась і номер ттн мені не писав ніхто. Лише вчора оператор написав що я забрав посилку, хоча в мене доступу не було до неї.

Я чекав майже 18 діб, весь час оператор в телеграм відписував вибачення за запізнення та не міг надати номер накладної, писав що посилку скоро відправлять. Також сапорт магазину весь цей час не відповідав в темі на цьому форумі.

Вкладення

• IMG_3062.jpeg
    IMG_3062.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 27
Останнє редагування:
Бля, ставлю 100 гривень що магазин не вказав номер клієнта 😀

Я просто дуже дуже часто працюю з відправками, тут ситуація зрозуміла мені на 99%

Бля, ставлю 100 гривень що магазин не вказав номер клієнта 😀

Я просто дуже дуже часто працюю з відправками, тут ситуація зрозуміла мені на 99%
Тільки все вказує на те що забрав саме клієнт,номер поштомату,місто,хто ще б переадресовував би з відділення на почтомат той що вказав клієнт?

Тільки все вказує на те що забрав саме клієнт,номер поштомату,місто,хто ще б переадресовував би з відділення на почтомат той що вказав клієнт?
Все вказує на те, що магазин не вказав мій номер при відправці.

Посилку отримали у відділенні, а не в поштоматі. І я не міг її забрати тому що у додатку посилки не було і номер накладної ваш магазин мені не надав. Все видно на скрінах.

Чому ви не давали мені номер накладної і не відповідали в темі на мої повідомлення??
Замовлення я не отримав.

Вкладення

• IMG_3064.jpeg
    IMG_3064.jpeg
    75.6 КБ · Перегляди: 23
  • IMG_3065.jpeg
    IMG_3065.jpeg
    54.3 КБ · Перегляди: 23
Всех приветствую.
Прошу разобраться с ситуацией, 10- день после оплаты, отправки до сих пор нету, оператор кормит постоянными переносами дня отправки.

Якраз таки ви лажанули, майте совість розібратися як нормальний продавець а не видумувати. Похрін що посилка їхала до отримувача, якщо номер не вірно був вказаний. Головне у відправці це номер телефону клієнта і ніщо інше. Ви його не правильно вказали, тому і поїхала посилка іншому клієнту (знайдіть номер серед списку клієнтів, можливо це інший клієнт, який собі привласнив посилку). Бачу що їхало якраз у місця де посилки отримують військові, отже вже пригодиться товар.

Це ситуація у якій можна розібратися за 10 хвилин, а ви тут позоритеся.

І ще раз кажу, я знаю про що говорю. Я такі ситуації розрулюю за декілька хвилин , бо вони не рідкість.

Назад
Зверху Знизу