Нарики, хулиТа вы не поняли что я имел ввиду, ну и хорошо что не поняли
Нарики, хулиТа вы не поняли что я имел ввиду, ну и хорошо что не поняли
Бро, патріотизм це як би я щас не в теплій Дойчланд сидів у вишиванці, а в касці і броніку десь під Ха... Ну нічо ,може якийсь руснявий підар доєбеться тут і покажу який я патріот. Не сумуй друже Німбл, го в гості )Та смотрю как люди за приделами страны показывают патриотизм и грустно на душе
Скажи )))идем от них ,нюхать мифидронНарики, хули
А Прикинь мы вдоем приедим ))Бро, патріотизм це як би я щас не в теплій Дойчланд сидів у вишиванці, а в касці і броніку десь під Ха... Ну нічо ,може якийсь руснявий підар доєбеться тут і покажу який я патріот. Не сумуй друже Німбл, го в гості )
Кому я угодив?)Э как ты всем угодил в одном предложении) чтобы в окопы не отправили
Так обьясни.у меня время есть ))
Бро, патріотизм це як би я щас не в теплій Дойчланд сидів у вишиванці, а в касці і броніку десь під Ха...
Та велком, хулі )Скажи )))идем от них ,нюхать мифидрон
Повідомлення об'єднано автоматично:
А Прикинь мы вдоем приедим ))
кеша бы Квали нарешать за выезд.)))Та велком, хулі )
У мене появився варік подешевше) . Ти там женитись планирував, вот у нас є отлична нєвєста Юля ака сина пойдем глянем райони. Бро атвічаю, це твій білет на свободу )кеша бы Квали нарешать за выезд.)))
Та у меня ссыкуха есть )))У мене появився варік подешевше) . Ти там женитись планирував, вот у нас є отлична нєвєста Юля ака сина пойдем глянем райони. Бро атвічаю, це твій білет на свободу )
Та не сци в труси ) єбать всьо равно буде Карась чи МушроманТа у меня ссыкуха есть )))
Да грибник ее в крузак посадит да где то в посадочу отвезет да чпокнет под грамину мифидрона))Та не сци в труси ) єбать всьо равно буде Карась чи Мушроман![]()
В окопы пиздуй вышиванка блятьКому я угодив?)
Ты в окопах?В окопы пиздуй вышиванка блять
Я что ебанулся? Но я и не патриот в вышиванкеТы в окопах?
Страшно даже представить цей міфідроновий чокопай. Юля, Стасік і Мушроман ))Да грибник ее в крузак посадит да где то в посадочу отвезет да чпокнет под грамину мифидрона))
Да веселая ебель.не понимаю иметь под жепой крузак и клеить Юляшку ))Страшно даже представить цей міфідроновий чокопай. Юля, Стасік і Мушроман ))
Тобі шот не нравиться?) так будь-ласка - вихід НАХУЙ за поворотомВ окопы пиздуй вышиванка блять
Та самая соседка чтоли? Призывайте анти материкаС Олежкой )
Под Нино да))
И дать этоому мужчине))
У меня аж трусики намокли )))
Пойду еще мифидрона нюхню и к соседу )вай вай вай))
Да она .)))Та самая соседка чтоли? Призывайте анти материка
Бро, нам не понять фетиши депутатов на крузаках )Да веселая ебель.не понимаю иметь под жепой крузак и клеить Юляшку ))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.