⚒️ ⚒️ ⚒️Для ТЦК планують створити правила поведінки ⚒️ ⚒️ ⚒️

Я готов к переговорам, если у нас будет понимание, чем закончится эта война, но Путин боится говорить со мной
(хорошего колумбийского подвезли)
IMG_20250206_181647_327.jpg

Я готов к переговорам, если у нас будет понимание, чем закончится эта война, но Путин боится говорить со мной
(хорошего колумбийского подвезли)
Переглянути вкладення 74024
Я думаю он с эквадорского охуел, меня вот впечатилил пиздец, с таким же валетом сидел только довольным 😁

Ваше життя в ваших руках, ТЦК хоче відправити вас на смерть, далі вже все залежить від вас. Загинути вільною людиною в битві проти ТЦК на своїх умовах, чи накинути ярмо на шию і йти помирати за наказом коли і куди скажуть. Вони злякались, вони побачили наскільки вже загнали людей у безвихідне становище, що навіть вже є (хоч і не достатньо для того щоб щось змінити) випадки підриву та вбивства ТЦКунів.
Нічого змінити в бусифікації не вийде, правила поведінки😂 Це типу підходять і запитують чи будеш йти на смерть? А коли відмовляєшся, то вони просто розвертаються і йдуть собі далі.
Він також додав, що терміни «бусифікація» та «людолови» мають зникнути з повсякденного лексикону українців, це є елементом російської ІПСО.
Чому ці терміни мають зникнути, якщо це обʼєктивне пояснення того що відбувається. Людолов - ловить людей. Бусифікація - відлов людей людоловами під час мобілізації на смерть та примусового завантаження в буси.
«Як би це зараз не звучало, адже “російська ІПСО” вже стає мемом. Проте це все дуже легко входить у наш вжиток», — додав Саранцев.
Ну це все російське іпсо, це саме фсб змушують тцкунів задувати газом салон автомобіля, в якому заблокувався чоловік не бажаючий помирати, та намагатися його підпалити. Навіть дітей в школах російські фсб змушують грати в нову гру «тцк», замість старої гри в квача. Це ж не через те, що навіть діти розуміють нашу реальність, що маєш тікати щоб вижити, а не втік то ти лох.

Та шо вы гаварите, не может такого быть!
Может им ещё боди камеры повесят?

кажуть, там якісь вибори на горизонті маячать
Не раньше 9 декабря 2025 по закону.
Ибо военное положение только продлено до 9 май что означает что выборы возможны лишь через полгода после отмены военного положения. Если не продлчт дальше.

Не раньше 9 декабря 2025 по закону.
Ибо военное положение только продлено до 9 май что означает что выборы возможны лишь через полгода после отмены военного положения. Если не продлчт дальше.

Та пошли они все нахуй, заебали.
А кацапы получат скоро по еблищу. Уже получают, но мало... Расплодились суки

скоро их будут мочить

Назад
Зверху Знизу