Окей, зараз глянемсЗаведи свій гаманець власний і перекидай на нього
Повідомлення об'єднано автоматично:
На bestchange глянь комісію, я виводжу через cocopay, шахту, receive money, там мінімальна комісія з приватбанку
Всього-навсього фотка карти на фоні обмінника, зайняло 5 хвилин, тут як подивитисятам заебёшься с верификацией карты,
На словах очень просто, на деле у меня не удалось ни разу успешно верифицировать, приходил всегда отказ.Всього-навсього фотка карти на фоні обмінника, зайняло 5 хвилин, тут як подивитися
Так, я верифікував на двох з першого разу, на третьому були заминки, захотіли мою пику, послав їх. Але ця верифікація разова вже рік служить для покупкиНа словах очень просто, на деле у меня не удалось ни разу успешно верифицировать, приходил всегда отказ.
Поэтому с какого-то момента мне надоело сливать данные моей карты на все доступные обменники (часть из которых может заниматься сбором данных).
Если тебе удалось с первого раза - считай повезло.
комисия здоровеннаяЗаливать бабос пиздую на терминал
Ну шо поделаешь бабулет заплатили попиздил заряжать курнуть то соляги хоч и запас на пахотукомисия здоровенная
а бинанс не прощеНу шо поделаешь бабулет заплатили попиздил заряжать курнуть то соляги хоч и запас на пахоту
Бля стар вникать)а бинанс не проще
старость не радость молодость гадостьБля стар вникать)
Сча плесну в стакан(старость не радость молодость гадость
правильно но уже затягивают гаикиБинанс p2p
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.