Де вигідно можна купити крипту ?

GanjANGOA

Сектант
Повідомлення
328
Репутація
794
Вподобайки
576
Бали
545
Секто, всім привіт. Підкажіть, де нормально можна купити USDT без конячих комісій? Бо куна вже заїбала 5$ комси за вивід на гаманець і 10% за активацію коду в гривнях.

любая биржа) я пользуюсь бинансом

Заведи свій гаманець власний і перекидай на нього
Повідомлення об'єднано автоматично:

На bestchange глянь комісію, я виводжу через cocopay, шахту, receive money, там мінімальна комісія з приватбанку

Заведи свій гаманець власний і перекидай на нього

На bestchange глянь комісію, я виводжу через cocopay, шахту, receive money, там мінімальна комісія з приватбанку
Окей, зараз глянемс

На бинанс

Или тут
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Методом перебора выяснилось что лучший способ на данный момент - это бинанс, поэтому им и пользуюсь.
На Bestchange не советую, там заебёшься с верификацией карты, а требуют верификацию всегда.

Всього-навсього фотка карти на фоні обмінника, зайняло 5 хвилин, тут як подивитися
На словах очень просто, на деле у меня не удалось ни разу успешно верифицировать, приходил всегда отказ.
Поэтому с какого-то момента мне надоело сливать данные моей карты на все доступные обменники (часть из которых может заниматься сбором данных).
Если тебе удалось с первого раза - считай повезло.

На словах очень просто, на деле у меня не удалось ни разу успешно верифицировать, приходил всегда отказ.
Поэтому с какого-то момента мне надоело сливать данные моей карты на все доступные обменники (часть из которых может заниматься сбором данных).
Если тебе удалось с первого раза - считай повезло.
Так, я верифікував на двох з першого разу, на третьому були заминки, захотіли мою пику, послав їх. Але ця верифікація разова вже рік служить для покупки

Заливать бабос пиздую на терминал

Я билансом пользуюсь, бакс комиссии, последние 3 сделки вообще бесплатно

Бинанс p2p

Назад
Зверху Знизу