Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Не розумію, коли твоє місто майже кожен день обкладають кабами говорити про розділення твоєї країни це не дуже ок...
А навіть за твоїм припущенням ти будеш в дупі тоді, в рубльовій зоні)))
а что не так
Любой гражданин Украины имеет ПРАВО свободно и ВЕЗДЕ говорить на русском языке, согласно статьи 10 Конституции Украины Статьёй 10 Конституции Украины установлено, что: - в Украине ГАРАНТИРУЕТСЯ свободное развитие, использование и защита русского, других языков национальных меньшинств Украины.
Секто, всім привіт. Підкажіть, де нормально можна купити USDT без конячих комісій? Бо куна вже заїбала 5$ комси за вивід на гаманець і 10% за активацію коду в гривнях.
а что не так
Любой гражданин Украины имеет ПРАВО свободно и ВЕЗДЕ говорить на русском языке, согласно статьи 10 Конституции Украины Статьёй 10 Конституции Украины установлено, что: - в Украине ГАРАНТИРУЕТСЯ свободное развитие, использование и защита русского, других языков национальных меньшинств Украины.
Так дело же не в языке, на нем половина секты общается, я свободно владею и тем и другим, тут уже зависит от собеседник на каком я буду общаться. Проблема в том что ты постоянно транслируешь сюда пророссийскую пропаганду и даже сам открыто заявляешь что ты русский
Так дело же не в языке, на нем половина секты общается, я свободно владею и тем и другим, тут уже зависит от собеседник на каком я буду общаться. Проблема в том что ты постоянно транслируешь сюда пророссийскую пропаганду и даже сам открыто заявляешь что ты русский
У мене бабуся жила в рашці до 2017, досі ідеї Соловйова пробиваються. Так що в мене є наглядна жертва рос.пропаганди. Хоча коли ми їздили в 2012 до неї в село, машиною то побачили як там живуть люди трохи далі москви,і це пиздець. Я за 4 дні поїздки змогла посрати тільки в Тулі, бо усюди були тільки стрьомні сортири.Продукти харчування повне дно, розруха і бідність. Ну так,великі дороги +- непогані і в Москві типу як ще нормально, але тільки ті частини де не спальники. Спальні райони тупо сміттярка
І це для них норма, розумієш? А для тебе цей рівень життя як?
Тоді може краще не вболівати за козлів? Ти можеш бути ким завгодно,рускім, українцем, євреєм, говорити люблю мовою і нормально все буде. У нас теж не все класно, але хоч трохи вільно, свобода це те що дає можливості. Там можливостей окрім мовчати і вмерти якось нема, особливо коли ти простолюдин як і ми
Тоді може краще не вболівати за козлів? Ти можеш бути ким завгодно,рускім, українцем, євреєм, говорити люблю мовою і нормально все буде. У нас теж не все класно, але хоч трохи вільно, свобода це те що дає можливості. Там можливостей окрім мовчати і вмерти якось нема, особливо коли ти простолюдин як і ми