трам чеи друг подумаиНе розумію, коли твоє місто майже кожен день обкладають кабами говорити про розділення твоєї країни це не дуже ок...
А навіть за твоїм припущенням ти будеш в дупі тоді, в рубльовій зоні)))
трам чеи друг подумаиНе розумію, коли твоє місто майже кожен день обкладають кабами говорити про розділення твоєї країни це не дуже ок...
А навіть за твоїм припущенням ти будеш в дупі тоді, в рубльовій зоні)))
Я думаю,що Трамп це гівняно для всіх, він економічну кризу нову заїбашить за найближчі 2 роки таку, що весь шарік охуїєтрам чеи друг подумаи
Та то русня йобана і ждун. Можеш навіть не намагатися йому щось пояснювати.Ха, ти що з лднр?
я Русскии
для меня Русскии родной язык
а что не такТа то русня йобана і ждун. Можеш навіть не намагатися йому щось пояснювати.
хз особисто поповнюю в канторах 1.9% і все)Секто, всім привіт. Підкажіть, де нормально можна купити USDT без конячих комісій? Бо куна вже заїбала 5$ комси за вивід на гаманець і 10% за активацію коду в гривнях.
я через бинанс на холодныи кошелек перевожу и хроню тамхз особисто поповнюю в канторах 1.9% і все)
Так дело же не в языке, на нем половина секты общается, я свободно владею и тем и другим, тут уже зависит от собеседник на каком я буду общаться. Проблема в том что ты постоянно транслируешь сюда пророссийскую пропаганду и даже сам открыто заявляешь что ты русскийа что не так
Любой гражданин Украины имеет ПРАВО свободно и ВЕЗДЕ говорить на русском языке, согласно статьи 10 Конституции Украины Статьёй 10 Конституции Украины установлено, что: - в Украине ГАРАНТИРУЕТСЯ свободное развитие, использование и защита русского, других языков национальных меньшинств Украины.
документы да пишу на Украинском.
я не пропагандирую. там я был 7лет назад. если в чемто перегнул палку то пршу прощенияТак дело же не в языке, на нем половина секты общается, я свободно владею и тем и другим, тут уже зависит от собеседник на каком я буду общаться. Проблема в том что ты постоянно транслируешь сюда пророссийскую пропаганду и даже сам открыто заявляешь что ты русский
У мене бабуся жила в рашці до 2017, досі ідеї Соловйова пробиваються. Так що в мене є наглядна жертва рос.пропаганди. Хоча коли ми їздили в 2012 до неї в село, машиною то побачили як там живуть люди трохи далі москви,і це пиздець. Я за 4 дні поїздки змогла посрати тільки в Тулі, бо усюди були тільки стрьомні сортири.Продукти харчування повне дно, розруха і бідність. Ну так,великі дороги +- непогані і в Москві типу як ще нормально, але тільки ті частини де не спальники. Спальні райони тупо сміттяркая не пропагандирую. там я был 7лет назад. если в чемто перегнул палку то пршу прощения
это я понял. и знаю ( так как в 2019 попал на 3000 зеленых там. или бы посадили )І це для них норма, розумієш?
Тоді може краще не вболівати за козлів? Ти можеш бути ким завгодно,рускім, українцем, євреєм, говорити люблю мовою і нормально все буде. У нас теж не все класно, але хоч трохи вільно, свобода це те що дає можливості. Там можливостей окрім мовчати і вмерти якось нема, особливо коли ти простолюдин як і миэто я понял. и знаю ( так как в 2019 попал на 3000 зеленых там. или бы посадили )
тут же с граммом фена отпустили не взяв и гривны
Я уже понял. Плюс ты дал почву для раздумий. За что спасибоТоді може краще не вболівати за козлів? Ти можеш бути ким завгодно,рускім, українцем, євреєм, говорити люблю мовою і нормально все буде. У нас теж не все класно, але хоч трохи вільно, свобода це те що дає можливості. Там можливостей окрім мовчати і вмерти якось нема, особливо коли ти простолюдин як і ми
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.