Конечно естьСкоро планую на нову хату переїзжати де буде складно с водніка дути, запах залишиться і ще воднік тоже громісткий. Чи є якийсь типо вейп щоб курити шишки і щоб запаху мінімально було?
Мені таке не дуже я хочу саме шишки дути, а оці вейпи з тгк та вакси це не хімка?Конечно есть
1 затяжка и ты в космосе
Поищи вейп с ТГК
Який порекомендуєш взяти і чи дійсно не буде запаху?Вейп, вапорайзер
2 тяжки за грани космосаКонечно есть
1 затяжка и ты в космосе
Поищи вейп с ТГК
Купи бонг и просто хапай и выдыхай в окно, главное весь напас вытянуть за раз толькоСкоро планую на нову хату переїзжати де буде складно с водніка дути, запах залишиться і ще воднік тоже громісткий. Чи є якийсь типо вейп щоб курити шишки і щоб запаху мінімально було?
Запах будет в любом случае даже если выдыхать в окно, лучше подумай чем перебить его.Скоро планую на нову хату переїзжати де буде складно с водніка дути, запах залишиться і ще воднік тоже громісткий. Чи є якийсь типо вейп щоб курити шишки і щоб запаху мінімально було?
Скоро планую на нову хату переїзжати де буде складно с водніка дути, запах залишиться і ще воднік тоже громісткий. Чи є якийсь типо вейп щоб курити шишки і щоб запаху мінімально було?
Слишком сложноКурить не в помещении![]()
ВаркисСкоро планую на нову хату переїзжати де буде складно с водніка дути, запах залишиться і ще воднік тоже громісткий. Чи є якийсь типо вейп щоб курити шишки і щоб запаху мінімально було?
Я вообще не советую дома куритьМені таке не дуже я хочу саме шишки дути, а оці вейпи з тгк та вакси це не хімка?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Який порекомендуєш взяти і чи дійсно не буде запаху?
там камери всюди, та і це якось не дужеЯ вообще не советую дома курить
Сделал себе водничек ,вышел на подъезд
Окуратненько хапанул и скрылся в тень
буду першою людиною яка відкинеться від шмаліПросто не выдыхать ,но ето крайний вариант
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.