Бывшим саппортам посвящается

Очкошнік го в дс ? Я поговорю з таким мудрецом скажеш мені щось ?
У меня его нет и очевидно что ставить ради тебя не стану. А что пальчики печатать устали? Все что я хочу сказать - я говорю здесь. Я считаю тебя позором ЗСУ, если ты и правда служил и теперь прикрываешь этим всю хуйню что творишь. И баребухом с прогнившего ануса русака если ты впринципе не воевал, а просто напиздел чтобы тут все тебя пожалели

У меня его нет и очевидно что ставить ради тебя не стану. А что пальчики печатать устали? Все что я хочу сказать - я говорю здесь. Я считаю тебя позором ЗСУ, если ты и правда служил и теперь прикрываешь этим всю хуйню что творишь. И баребухом с прогнившего ануса русака если ты впринципе не воевал, а просто напиздел чтобы тут все тебя пожалели
Ясно, ти очередной фафліст і очкошнік(( Сиди дуй в трубочку в однокомнатной семейке, тебе б ебальник напиздовать за твой гнілий базар алє ти вишкваока навіть боїшся в діскорді поговорити, кішка тонка... Захлопні варяшку і на публіку не пезди хуйні, ти сам із себе робиш довбойоба..
Надіюсь ти тварь сутула здохнеш скоріше ніж закінчиться війна, бо такі гніди повинні померти і страждати у пеклі. Я б тебе гніду 1х1 напездував би так твою кабіну що б ти на два ока місяць не бачив як лунтик ходив з набитими очима, холоп юний тобі ще треба зрозуміти що ти зробив для держави що б відкривати свій недостатньо розвинутий мотлох у мій бік, і по суті ти сцикун запам'ятай це.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Такі як ти з дому не виходять, бо бояться там же тцк(((
Бідолашний , нічого страшного настане кровля твій час, головне не бійся йди вперед як справжня жінка

тебе б ебальник напиздовать за твой гнілий базар алє ти вишкваока навіть боїшся в діскорді
Ты мне его через дискорд бить собрался? Приезжай в Киев, поговорим :troll-(138): А слушать твое невнятное кукареканье где либо кроме ирл не вижу смысла. И в лс мне тоже можешь не писать, тут я хоть сообщения пофармлю, хоть какая-то польза с тебя еблана

Отомстил )

Ты мне его через дискорд бить собрался? Приезжай в Киев, поговорим :troll-(138): А слушать твое невнятное кукареканье где либо кроме ирл не вижу смысла. И в лс мне тоже можешь не писать, тут я хоть сообщения пофармлю, хоть какая-то польза с тебя еблана
Сосі хуй уйобіще, сиди я ж кажу під юбкою вдома, і посасуй за мівінку, як раз смс на б'єш і насосешся під солями, мотня сутула ти ж хотіла дізнатися де я воював задню здаєш знаю таких , ну живи поки не спіймали ) Цьомкі шкура ослойобна

Ба переляканий як переживає, треба ж було показати🤡🤡 Ніщеброди сука

' :iii:

Останнє редагування:
Перечитавши цю тему до кінця тут скоріше виникає запитання до КінгСайза, кого ви блядь взагалі на роботу берете, по манері спілкування одразу ж усе видно, та навіть нікнейма та аватарки достатньо...

Знаю стільки олдових перевірених часом сектантів, які не можуть знайти тут роботу, а новорежий понос, який в говнофлудилках за тиждень набиває стату - аж з руками відривають

Ахахах блять! Вот это смешно однако! Шо ты ноешь как потерпевший? Ахахах 😂
Ну ты и
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Я ебу нытик. Ну шо ты смешной блять? 😂

Вы посмотрите на него! Ахах 😁

Чувствуешь?
Ахахах убил тупо коментом

Перечитавши цю тему до кінця тут скоріше виникає запитання до КінгСайза, кого ви блядь взагалі на роботу берете, по манері спілкування одразу ж усе видно, та навіть нікнейма та аватарки достатньо...

Знаю стільки олдових перевірених часом сектантів, які не можуть знайти тут роботу, а новорежий понос, який в говнофлудилках за тиждень набиває стату - аж з руками відривають
Ого, серьезная anal итика

Отомстил )

Сосі хуй уйобіще, сиди я ж кажу під юбкою вдома, і посасуй за мівінку, як раз смс на б'єш і насосешся під солями, мотня сутула ти ж хотіла дізнатися де я воював задню здаєш знаю таких , ну живи поки не спіймали ) Цьомкі шкура ослойобна

Ба переляканий як переживає, треба ж було показати🤡🤡 Ніщеброди сука
Ну ты и смешной парнишка)

Конечно куда мне до Вас.
А вообще то была шутка
Юмор он такой его понимать нужно

В следующий раз буду учитывать юмористические моменты и склонности других людей
Вы за 210$ работаете?
1500$ + процент с продаж

Ослойобна що ти там бачиш?

Eseralt

Балів: 2
    Додічка задохуя борзого)))
Назад
Зверху Знизу