БОМБЕЗНАЯ РУЛЕТКА! КИЕВ!

зверни увагу, я з тобою спілкуюсь максимально стримано, не ображаю тебе, а тебе щось чіпляє і не слабо, я дійсно не розумію що.
тебе зачіпило що я звернувся до тебе "бідося", це ? чи те що ти пишеш то в жіночому роді то в чоловічому ? то ж здається я тільки цей момент хотів більш уточнити або щоб ти навів більш точно як до тебе звертатись

а ти, то порівнюєш з кимось, то посилаєш то лаєшся, то намагаєшся звинуватити у тому що я тебе звинувачую і не тільки в цьому
зі сторони це трошки вже смішно виглядає

тим паче, ще раз повторюсь, ми приймаємо нашу провину у затримці яка сталась
не дивлячись на усе те що ти тут виливаєш, ми ще й звернули увагу на початку що ти дійсно був наши клієнтом і назважаючи на те, пропонували тобі видати скарб шукаючи компроміс
на що все рівно отримуємо купу лайна яку ти тут намагаєшся викласти
от хіба це не абсурд ?
не ображаєш? Ти всіляко принижуєш нехай й цензурно. Не вмикай режим веселки!

зверни увагу, я з тобою спілкуюсь максимально стримано, не ображаю тебе, а тебе щось чіпляє і не слабо, я дійсно не розумію що.
тебе зачіпило що я звернувся до тебе "бідося", це ? чи те що ти пишеш то в жіночому роді то в чоловічому ? то ж здається я тільки цей момент хотів більш уточнити або щоб ти навів більш точно як до тебе звертатись

а ти, то порівнюєш з кимось, то посилаєш то лаєшся, то намагаєшся звинуватити у тому що я тебе звинувачую і не тільки в цьому
зі сторони це трошки вже смішно виглядає

тим паче, ще раз повторюсь, ми приймаємо нашу провину у затримці яка сталась
не дивлячись на усе те що ти тут виливаєш, ми ще й звернули увагу на початку що ти дійсно був наши клієнтом і назважаючи на те, пропонували тобі видати скарб шукаючи компроміс
на що все рівно отримуємо купу лайна яку ти тут намагаєшся викласти
от хіба це не абсурд ?
ти подиви
Вітаю, переможців було попереджено, що саме шишку видадуть трішки з затримкою, так як зараз немає позицій по 1г. Попереджали в тг. Якої реакції не було? Ви взагалі писали оператору коли повідомили на форумі про те як буде проходити видача ? Ні, Бо ні вашого піну в історії діалогів ні діалогу з вами не спостерігається. Та і ви самі це підтвердили вже.
Так дійсно ви вірно кажете, якщо ніхто нічого не збирався видавати, навіщо вона була проведена? Але ж чомусь хімію вже видали усім.
І ми не заперечуємо свою провину у тому що затримали видачу шишки, в цьому дійсно є наша провина.
Чому вас так розриває, не розумію?
Що до всіх інших позицій по хімії, повторюсь, з тих хто написав була видача одразу без затримок як тільки переможці написали оператору.
Та і так як ви наш доволі давній клієнт, то думаю прекрасно знаєте про те що ми завжди адекватно відносились і відносимось та цінуємо кожного адекватного клієнта і наша позиція за стільки років не змінилась не зважаючи що ви купували у нас останній раз у 21 році. І так, про баланс мови не йшло, а тільки призи які були прописані в списку, або нарахування 100% знижки на ті позиції але через незручність ми змінили формат видачі по пінам через оператора про що і повідомли. Та і знову наголошу, наші клієнти та навіть переможці конкурсів зазвичай адекватні і сприймають ситуацію адекватно, на відміну від вас та вашої реакції. Не розумію чому ви так, невже через те що змінили постачальника в якого купували хімію, може не треба було, бо за роки коли перестали брати в нас, якась бурхлива у вас реакція стала.
У випадках коли в ситуації є наша провина, ми завжди йдемо на зустріч і у більшості, навіть компенсуємо очікування, не важливо чи то є клієнт чи то є переможець рулетки
Тому усім хто адекватно зачекав і зрозумів ситуацію буде видано все ж таки по 2г і вже сьогодні
А от що до вас, вибачте, не заважаючи на те що у вас дійсно були покупки в нас, в такому разі я б ще задумався чи варто взагалі саме вам його видавати, бо як і у вигляді клієнта так і у вигляді переможця з такими кадрами працювати не дуже хочеться.
А у чому ваше недовольство того що навіть якщо і видали б на лісовій? Чи як то кажуть лівий берег то не Київ(it’s joke bro)? Якщо у нас було чітко вказано що рулетка для Київа а не для певних районів, да більше вам скажу, що якщо б адекватно підійти до діла і почекати, коли б зʼявились інші районі, нам не проблема було б видати там де вам буде зручніше.

Та і незважаючи на ваше оте все, можете написати все ж таки оператору і отримати приз з більшою вагою, або там де зараз є можливість видати або якщо все таки зачекаєте видамо на правому березі у найближчі дні там де вам буде більш зручніше.

Чи можемо на цьому закрити з вами спілкування і забути один про одного

повернусь ще раз до питання а ти пробував писати оператору? щоб знайти якийсь компроміс чи взагалі почути відповідь по ситуації. чи тільки тут тріпати язиком можеш ?
хто тобі винен що ти не можеш підняти свою п'яту точку і поїхати за скарбом який тобі безкоштовно хотіли видати. Передай наприклад як це зробили інші якщо ти з пригороду і не можеш приїхати
Днище пробили? Или ещё планируете пасть ниже?

Вот хамство - это понятное дело стиль шопа. Хотели бы уладить, могли ответить в лс... но нет... появился решала (я про тебя) и пытаясь попустить меня, оскорбить, задеть максимально ты же сваливаешь все на меня....

Сами виноваты полностью во всей ситуации. Так сожмите пятую точку, уладьте и проехали. А нет - начинаешь катать миллиард слов, остальным конечно выдаешь + ещё грамм, спецом... Чтобы типа показать, что ты тут бог.

И стиль этот быдлообщения я уже видел не так давно. Совпадение? А уй там плавал.

Обідили мишку напісяли в норку лал бля😂Будет говнорэп значит рифмованый
базарить научись, мне на хуй не нужен твой грамм шишек
Повідомлення об'єднано автоматично:

ты реально хам, ты чё думаешь мне так твоя шишка нужна?
Ты хамишь и вставляешь себя богом. Жди отдельный трип!

А речь тупо один в один из притона! Слово в слово
Как с тобой неадекватом можно что то уладить?

Обідили мишку напісяли в норку лал бля😂Будет говнорэп значит рифмованый
Как с тобой неадекватом можно что то уладить?
Мне тоже интересно как общаться. Человек начал выписывать тирады и в лс и во все темы потому что «не хочу брать клад на 1г» хотя в призах все четко указано) Что не так? Просит выполнить какие то обязательства хотя сам отказывается забирать приз)
И ещё... в ЛС я писал, что выполните обязательства и без своих понтов, то я был готов публично извиниться... но корона 👑 мешает или хз
Тебе дружаня после такой клоунады в темах теперь никто не выдаст «ваш жалкий 1г готовым кладом в пиздарях»

Мне тоже интересно как общаться. Человек начал выписывать тирады и в лс и во все темы потому что «не хочу брать клад на 1г» хотя в призах все четко указано) Что не так? Просит выполнить какие то обязательства хотя сам отказывается забирать приз)

Тебе дружаня после такой клоунады в темах теперь никто не выдаст «ваш жалкий 1г готовым кладом в пиздарях»
Гарантируешь? И не слишком много на себя берешь говорить за всех?

А можно мне его шишку чтобы точно не претендовал?)

Мне и единственный район на сайте тоже подходит)

Тем более Зверь уже раз 5 отказался)

о боги, це і надалі продовжується... ну що ж
не ображаєш? Ти всіляко принижуєш нехай й цензурно. Не вмикай режим веселки!
спробуй відслідкувати початок усього гівна яке тут з'явилось, це ж не я прибіг сюди срати тим що "Ах ви такіє черті, не видалі мне шишечку та і не попереділи меня маміну квіточку що її затримають, тому залишу вам тут пісюлєк о том какіє ви днопробівающіє нігадяї"
хоча усіх хто відписав у тг, ми попередили одразу за шишки, а хімію і взагалі видали одразу

то ж якої відповіді ти очікував тут? що до тебе не дивлячись на те все вище написане будуть адекватно відноситись? ну і виходячи з того, що тобі доволі стримано відповів але трошки використовуючи твою ж мову. бо нормально, ти, судячи з усього не розумієш, хоча де там приниження не розумію, звісно будь яка адекватна людина, задумалась чи вести справи з таким як ти.
також, дивись уважно, повторюю, на момент видачі призів, коли переможці відписали, їм чітко пояснили ситуацію, 4 з 5, нормально прийняли ситуацію і пішли нам на зустріч з розумінням
ти подиви
Днище пробили? Или ещё планируете пасть ниже?
то я ж дивлюсь, і бачу як дніще пробиває якраз в тебе бідолахи. ну вже вибач, по іншому з тобою спілкуватись не маю бажання. та і зрозуміло що ти по іншому не розумієш. коли до тебе нормально а ти в кожному слові шукаєш образу. ну і падаєш тут нижче, здається тільки ти, я б ще на місці адміністрації форуму звернув би на це увагу, може вони б тебе змогли б вгамувати. бо при тому що тобі пояснили вже декілька разів нормально, ти продовжуєш
Вот хамство - это понятное дело стиль шопа. Хотели бы уладить, могли ответить в лс... но нет... появился решала (я про тебя) и пытаясь попустить меня, оскорбить, задеть максимально ты же сваливаешь все на меня....

Сами виноваты полностью во всей ситуации. Так сожмите пятую точку, уладьте и проехали. А нет - начинаешь катать миллиард слов, остальным конечно выдаешь + ещё грамм, спецом... Чтобы типа показать, что ты тут бог.

И стиль этот быдлообщения я уже видел не так давно. Совпадение? А уй там плавал.
та чому ж так тяжко до тебе долітає... тобто ти висрав тут, а я маю бігти принижуватись до тебе в приватні і тебе вмовляти щоб ти не писав свою діч? чому діч, бо адекватні люди дочекались видачі призу і їм пояснили про затримку і як бачиш віднеслись з розумінням до ситуації і вже отримали свої призи. ти ж НЕ пишучи оператору коли про це сказали, почав нити що тобі щось складно і тд. це вже більше скидається на те, що ти якийсь засланий козачок, який просто тут вирішив кіпішу навести
так я і тобі написав що ти теж міг отримати свій приз не дивлячись на ту лабуду яку ти тут висрав, бо ти був нашим клієнтом а не просто якимось ноунеймом. і до усього я і тобі там сказав що видамо, таку саму вагу як і всім іншим за очікування
і так, ну нехай вже сектанти напевно розсудять про наші стилі спілкування якщо ти на це вказуєш. може я дійсно тут десь як бидло спілкуюсь.
Гарантируешь? И не слишком много на себя берешь говорить за всех?
а тепер до завершення усього цього, прошу Admin Шпинат Dylan адміністрацію форуму звернути на данну ситуацію увагу якщо у вас буде час, можливо наша сторона десь не права і по можливості обмежити йому доступ до нашої гілки щоб більше не було цього ссморіду від данного персонуажу.
по друге, данному персонажу Zver2019 приз виданий не буде, його аккаунт в магазині буде заблокований назавжди від гріха по далі, обслуговувані буде відмовлено на постійній основі

його приз передаємо під репорт сектанту Devil

напиши сапорту свій пін який знайдеш у нас на сайті після реєстрації, якщо в тебе звісно ще немає в нас аккаунту
сапорт передасть його оператору і заберш 2г

Ну ты и фартовый. В разгаре конфликта ухватил лакомый кусочек...

Так ещё и двушку
Вот бы мне так свезло вместо кета отданного ахахах

Приз с рулетки забрал, за ожидание добавили один г, Green Poison неплохой, но не дотягивает до того что на фото.
Дякую🫶🏻

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Останнє редагування:
Я уже забрал приз все круто в одно касание, даже пошли на встречу выдали в другом городе... теперь вопрос у меня 0.5 мдма какая средняя дозировка? Меня просто редко берет, с меня репорт если навалит здраво...

Я уже забрал приз все круто в одно касание, теперь вопрос у меня 0.5 мдма какая средняя дозировка? Меня просто редко берет, с меня репорт если навалит здраво...
По умному 2 мг вва на 1 кг веса. У меня 60 всегда кушал 150 мг хватало с головою можно меньше даже если толер 0. Бомбочка веселе залетает чем слизистую носа палить.

По умному 2 мг вва на 1 кг веса. У меня 60 всегда кушал 150 мг хватало с головою можно меньше даже если толер 0. Бомбочка веселе залетает чем слизистую носа палить.
С водичкой норм мешать )

Водичка незнаю не пробовал может быть горько а вот соком апельсиновым помню не ощущалось ничего практически)
я первый раз кристаллы пробовал, взял 0.2 носом. так перло что больше не ел никогда! xD

Назад
Зверху Знизу