Вітаю, побачив коментар і аж цікаво стало, вам наче видавали якщо я не помиляюсь чи грін пойзон чи лемно хейз, але точно не брюс банер. чи є фото того що забрали ? бо про перші дві, ну точно так ніхто за сотні покупок не казав, може сталась якась помилка при пакуванні і щось хтось наплутавТа бля там шишка была дно дном, давно такого говна не курил, а пиздеть в репорте не стану, вот и не стал хуевый трип писать бо такая себе благодарность, ну и вообще я ленивая жопа
йой, перевірив, виявилось що вам дійсно видали брюс банер, тепличний варіант, не розумію чому так сталось, накручу оператору вуха за цеТа бля там шишка была дно дном, давно такого говна не курил, а пиздеть в репорте не стану, вот и не стал хуевый трип писать бо такая себе благодарность, ну и вообще я ленивая жопа
Діли 150 на 3 рази, або з догоном 160 і 90Я уже забрал приз все круто в одно касание, даже пошли на встречу выдали в другом городе... теперь вопрос у меня 0.5 мдма какая средняя дозировка? Меня просто редко берет, с меня репорт если навалит здраво...
А если сразу 150 сожрать???? Я так обычно делаю.... ХЗДіли 150 на 3 рази, або з догоном 160 і 90
Так 0.5 розділити на 3 разиА если сразу 150 сожрать???? Я так обычно делаю.... ХЗ
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.