БОМБЕЗНАЯ РУЛЕТКА! КИЕВ!

Та бля там шишка была дно дном, давно такого говна не курил, а пиздеть в репорте не стану, вот и не стал хуевый трип писать бо такая себе благодарность, ну и вообще я ленивая жопа
Вітаю, побачив коментар і аж цікаво стало, вам наче видавали якщо я не помиляюсь чи грін пойзон чи лемно хейз, але точно не брюс банер. чи є фото того що забрали ? бо про перші дві, ну точно так ніхто за сотні покупок не казав, може сталась якась помилка при пакуванні і щось хтось наплутав
ну і навіть якщо так сталось, чому не звернулись першочергово до оператора. Як на мене дуже підозріла ситуація. якщо є фото надішліть оператору. В нас зараз загалом тільки індор на вітрині окрім брюса, але він вже закінчився. був би радий зворотньому зв'язку щоб розібратись в ситуації більш детально. бо щоб прям як ви кажете дно дном, навіть той брюс на таке дно не тягне. дивно

Та бля там шишка была дно дном, давно такого говна не курил, а пиздеть в репорте не стану, вот и не стал хуевый трип писать бо такая себе благодарность, ну и вообще я ленивая жопа
йой, перевірив, виявилось що вам дійсно видали брюс банер, тепличний варіант, не розумію чому так сталось, накручу оператору вуха за це
але навіть на той брюс я б не сказав би що там прям таке дно дном. так, теплиця, я б навіть сказав що порівняно з тим що я бачив в багатьох продавців, ще не най гірший варіант. але репорт з фото можна було і зробити, або фото так коментар хоча б якись. ну не знаю, хіба що ви гуру з небесним тоолером, та і то не повірю що все ну прямо так жахливо як ви описали)
ну що ж, раз вам було видано не те що мало бути, можемо звісно реабілітувати ситуацію. але тільки у тому випадку якщо репорт буде написаний точно і бажан вчасно, з фото.

Я уже забрал приз все круто в одно касание, даже пошли на встречу выдали в другом городе... теперь вопрос у меня 0.5 мдма какая средняя дозировка? Меня просто редко берет, с меня репорт если навалит здраво...
Діли 150 на 3 рази, або з догоном 160 і 90

Давно вже було за вечір з'їденно

Назад
Зверху Знизу