или гуф который уже домик на конча заспе присмотрел)как один Конь который наверное уже на тойота прадо отложил)
или гуф который уже домик на конча заспе присмотрел)как один Конь который наверное уже на тойота прадо отложил)
+, головне, а чи з посмішкою на вустах і фразою FUCKOFF, mudny, я далі, а ви тут нахуй. і Слава богу, а він тобі кайфарику слава... Завіса
Повідомлення об'єднано автоматично:
Красавцы пацаны)
Зайшов на форум, і бачу, що вже статус помінявся з сектанта в мене. А тут вже хтось вигравПриветствую, как утро
это печальноЗайшов на форум, і бачу, що вже статус помінявся з сектанта в мене. А тут вже хтось виграв
Чому печально ? Печаль - це не для менеэто печально
ну ладноЧому печально ? Печаль - це не для мене
доброе утро шо вы уже в 6 утра не спите)
Тоже засыпал, думал, завтра уже хдЗайшов на форум, і бачу, що вже статус помінявся з сектанта в мене. А тут вже хтось виграв
Також так думавТоже засыпал, думал, завтра уже хд
А не
Вітаю, друже! З підвищенням!Також так думав
А в мене статус помінявся на Посвячений
Привітайте мене
Вам все одно, а мені приємно
Дякую, дружеВітаю, друже! З підвищенням!
Давай, смачного!)Дякую, друже
Ех, бахну Лімончели сьогодні та з цукатами
Хай тобі вже молодиця приснитьсяДавай, смачного!)
Я что-то проснулся среди ночи и часа два не мог уснуть из-за неприятных навязчивых мыслей. Потом уснул и мне приснилось, что в гости пришли мокрый гуцул и щит парадайз. Так родственники подумали, что я наркоман, потому что гуцул был под солями
Молодця и так естьХай тобі вже молодиця присниться
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.