HAPoWERvTORBE
Чайка - пробу не давать!
шо за реагенты?А реагентики уже завтра приедут
Там прямо весь набор? И перчатки, и посудина, и карточки?
шо за реагенты?А реагентики уже завтра приедут
нет, тарелку выдели сам, ту, с которой есть потом не будешь. Перчатки не кладут, как и пипетки, их советую прикупить. И лучше одноразовые.А реагентики уже завтра приедут
для проверки ПАВ. Колометрические тесты от драгстора. Опрос проходишь,пишешь им в тг,они высылаютшо за реагенты?
Краще мдма, там можна глибоко відпочитиЛучше уж реально Амф и меф
++Краще мдма, там можна глибоко відпочити
Або сатива чи екстракти для веселості
согласеен)Мдма сила
Повідомлення об'єднано автоматично:
++
Колись також полюбляв хильнути добряче така я обожнюю приалкоголитись
не так шоб безперервно, але стараюсь не пропукскати)
синяя яма она затягивает незаметно а вылазить очень трудно почти нереально самому((Колись також полюбляв хильнути добряче так
мдма хорош,особенно S-изомер, который когда-то DS выкатил) осенью остатки доюзывала, что остались в закромах у боевого товарищаКраще мдма, там можна глибоко відпочити
Або сатива чи екстракти для веселості
ну я вот пивка багато пю - це фактсиняя яма она затягивает незаметно а вылазить очень трудно почти нереально самому((
раджу зір перевірити шляхом прийому lsd або грибів, саме у справі алкоголю прозрієш, побачивши себе зі сторонину я вот пивка багато пю - це факт
а шось тяжче то п вихідним стараюсь не пропустити
поки ще не бачу проблеми, але то може я погано бачу)
так ти думаєш не робилось, років 5 тому, але ж було))раджу зір перевірити шляхом прийому lsd або грибів, саме у справі алкоголю прозрієш, побачивши себе зі сторони
саме звідчуттями і звязано)Я рокстар под грибами и лсд
Не знаю с чем это связано, но прям ощущение есть![]()
може ситуація змінилась ітвоя залежність погрессує. Хтозна (ніхто не зна, навіть ти сам)так ти думаєш не робилось, років 5 тому, але ж було))
а я пить просто не умею и все(ну я вот пивка багато пю - це факт
а шось тяжче то п вихідним стараюсь не пропустити
поки ще не бачу проблеми, але то може я погано бачу)
я под грибами то ямайская кошка,то змея)))Я рокстар под грибами и лсд
Не знаю с чем это связано, но прям ощущение есть![]()
Була єшка від нього 3 тижня тому, але діазепам не дав нормально подіятимдма хорош,особенно S-изомер, который когда-то DS выкатил) осенью остатки доюзывала, что остались в закромах у боевого товарища
а диазепам тебе зачем? Если иы алкоголь принимаешь регулярноБула єшка від нього 3 тижня тому, але діазепам не дав нормально подіяти
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.