shit_paradise
Гуру
я наоборот, пару дней не курила. Даже больше, чем паруЯ вот чувствую толлер набил немножко
я наоборот, пару дней не курила. Даже больше, чем паруЯ вот чувствую толлер набил немножко
знаю ,видил ,но с ними не висел,там налбуфенчики и катерпинчики)))на аптеке висели только нищеброды,
В мене коріш був кодесанщіком))знаю ,видил ,но с ними не висел,там налбуфенчики и катерпинчики)))
ага, они самые. ))))знаю ,видил ,но с ними не висел,там налбуфенчики и катерпинчики)))
А перед цим вінтовіком)В мене коріш був кодесанщіком))
мои все знакомые висели на том же, на чём и я.В мене коріш був кодесанщіком))
беззубик с жёлтой кожей от того, что печень сдыхает?)А перед цим вінтовіком)
это что такое?кодесанщіком))
Нє я коду не їбашив, макс раз чи два, та хуйня двіж, чухаєшся весь і стан цей незрозумілий. Хоча нещодавно пролітав трамадол пару табл, ну тіпа мені скоріше сподобалось)мои все знакомые висели на том же, на чём и я.
Та така сама хуйня з кодеїном)это что такое?
Прикінь нє. Можливо все тому, що застяв свого часу вмазаться) поторчав на вінту, при чому, сам варив, потом на аптєкє, потом пару років не торчав) потом знову на аптєкє, сіропах і всьому попало що можна було роздобуть, потім ми плотно хапали разом кілька років, потім він почав їбашить кратом і всякі там корні і інші приколяси з сайту гуарана ін юа. А зараз років 3 тупо просто не говорить) не з ким навіть з батьками)беззубик с жёлтой кожей от того, что печень сдыхает?)
Випадок був - хлопець в школі так зійшов з розуму, наївся дурману, 3 дні десь гуляв, і в дурку забрали з часомсорт шишек так назвали
То, о чём ты подумал, я не хочу пробовать
Повідомлення об'єднано автоматично:
мой муж от дурмана в 13 лет чуть не отъехал,в реанимации неделю лежал
нормально бля запаяло чувакаПрикінь нє. Можливо все тому, що застяв свого часу вмазаться) поторчав на вінту, при чому, сам варив, потом на аптєкє, потом пару років не торчав) потом знову на аптєкє, сіропах і всьому попало що можна було роздобуть, потім ми плотно хапали разом кілька років, потім він почав їбашить кратом і всякі там корні і інші приколяси з сайту гуарана ін юа. А зараз років 3 тупо просто не говорить) не з ким навіть з батьками)
З виграшів, що тут були, залишав щось собі, щось віддав, щось подарував, щось пропало, з проб єшок вгощав друзів і знайомуОго ты два раза раздал
Ага, єсть така хуйня. )нормально бля запаяло чувака
Щось трам раз трохи подіяв на мене. Тобі зайшло ?Нє я коду не їбашив, макс раз чи два, та хуйня двіж, чухаєшся весь і стан цей незрозумілий. Хоча нещодавно пролітав трамадол пару табл, ну тіпа мені скоріше сподобалось)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та така сама хуйня з кодеїном)
Щедрый)З виграшів, що тут були, залишав щось собі, щось віддав, щось подарував, щось пропало, з проб єшок вгощав друзів і знайому
мне когда-то, когда два ребра сломала, трам даже как обезбол не подошёл, я 400 сьела импортного и потом пришлось пить кетановЩось трам раз трохи подіяв на мене. Тобі зайшло ?
Так, хз чому) ну там вміст діючої речовини був дитячий типу 50 мг. А була в мене була ласта і сам я її не хавав. схавав, мабуть, 5 чи 6 шт за три рази. Мікродоз, можна сказати. Сподобалась його заспокійлива, умиротворяюча дія. Але сон під ним дивний - типу спиш, типу не спиш і на наступний день відчуття себе теж якесь тупнякове, ти якийсь не дуже то і ти.)Щось трам раз трохи подіяв на мене. Тобі зайшло ?
говорю.Стоило бы сказать
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.