та отож бро
та отож бро
ЯК_ДЄЛА?та отож бро
блядина на рынке обвесила на огурцыЯК_ДЄЛА?
разговоры самого с собой это норману я часто сам с собой разговариваю,а как под феном то ваще пиздец я сам себе падаю на ушной и пиздец))
Сільно? Та два кінгсбріджа + 0,5 стели по акциї з варуса за 30 грн)блядина на рынке обвесила на огурцы
а у тебя?
Знайомий двіж)ну я часто сам с собой разговариваю,а как под феном то ваще пиздец я сам себе падаю на ушной и пиздец))
кингсбридж фиолетовый?Сільно? Та два кінгсбріджа + 0,5 стели по акциї з варуса за 30 грн)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Знайомий двіж)
Да, тоже по акції з фори 29,90)кингсбридж фиолетовый?
Ти шо підглядуєш за мною?)кингсбридж фиолетовый?
та я тоже хотел купить, но кент купил раньше, сказал шо невкусное и не покупайДа, тоже по акції з фори 29,90)
Ти шо підглядуєш за мною?)
ЗаготовилПереглянути вкладення 19248 едем дальше)
Та такоє, я люблю класічєскоє і то мені після його хуйово потім, але раз в місяць можна штуки 2 приговорити)рево черное вот это нормик
та да, щоб не 29,90 і не з холодільніка хуй би я його бравта я тоже хотел купить, но кент купил раньше, сказал шо невкусное и не покупай
ну серое это тоже классика, красное это бредТа такоє, я люблю класічєскоє і то мені після його хуйово потім, але раз в місяць можна штуки 2 приговорити)
та да, щоб не 29,90 і не з холодільніка хуй би я його брав
А щє ж з джином є тіпа сіро-кольоровену серое это тоже классика, красное это бред
Ну як з джіном? З ароматізатором)А щє ж з джином є тіпа сіро-кольорове
Узнаю себяразговоры самого с собой это норма
Кофе мбЧаи тут
матерые не иначе)
та отожУзнаю себя
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.