Та трохи грали,найбільше мабуть сподобалось,,випроси у опера пробуʼʼГггг це шо за такий конкурс?)
Та трохи грали,найбільше мабуть сподобалось,,випроси у опера пробуʼʼГггг це шо за такий конкурс?)
Ничего в некст раз выиграешьХочу сказати, як спостерігач, люди ви реально стібаєтеся з Адміністратора, та Намагаєтеся уввірвати ласомий шматочок, так не годиться, будьте культурніші, якщо адміністратор вказав юзернейм переможця, на мою думку це не повинно обговорюватися. Так у цього шопу, -«Дорогі тільки Клієнти», проте, чомусь ви поводитеся не як клієнти, а як справжні звірі. Имхо
ТочноНичего в некст раз выиграешь
Ну ладно на такой ноте можем и перемирие подписать)ТочноБережи себе і будь чемний
![]()
Головне моя рекомендація. будь чесний перед самим собою –Ну ладно на такой ноте можем и перемирие подписать)
Кожна людина здатна на помилки,і якщо хтось десь помилився та на це вказали по факту в цьому нема нічого поганого,якщо я помічу що хтось подібне робить як ти написав до нього таке ж буде відношення,мені не шкода комусь більше видати або змінити правила так щоб всі лишились задоволені мої магазином,і я не перший рік працюю щоб не розуміти елементарних речей)кожен хоче виграти,це є нормальноХочу сказати, як спостерігач, люди ви реально стібаєтеся з Адміністратора, та Намагаєтеся уввірвати ласомий шматочок, так не годиться, будьте культурніші, якщо адміністратор вказав юзернейм переможця, на мою думку це не повинно обговорюватися. Так у цього шопу, -«Дорогі тільки Клієнти», проте, чомусь ви поводитеся не як клієнти, а як справжні звірі. Имхо
То я давно вам казав,менше негативуНу ладно на такой ноте можем и перемирие подписать)
завтра також щось проведемо,що буде вам цікаво?Засосала вчера личная жизнь, жаль не смог поучаствовать)
С фотками что то придумайте)))завтра також щось проведемо,що буде вам цікаво?
+ За конкурс сигн, только мультисексС фотками что то придумайте)))
Да давай попробуемВсім доброго ранку,будемо грати в щось?
8 плюсів починаємо грати
I hate lies PentaGramma GGterranovaRest and piece
Плюсую но могу провтыкать) Давайте на время договоримся сегодня понедельник люди могут работать. На вечер например)8 плюсів починаємо грати
Хорошая идеяПлюсую но могу провтыкать) Давайте на время договоримся сегодня понедельник люди могут работать. На вечер например)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.