Devil
Чайка - пробу не давать
У мене в перший день без шишокО це , тебе розумію, ну зазвичай виживалово починається на третій день реального життя, я тебе розумію
У мене в перший день без шишокО це , тебе розумію, ну зазвичай виживалово починається на третій день реального життя, я тебе розумію
Оооо завтра після обіду почнеш шукати , шишки не страшно 3-5 днів і все не тягне, від шишко перші два дні то капець тяга покуритиУ мене в перший день без шишок
Ниче, завтра найдуОооо завтра після обіду почнеш шукати , шишки не страшно 3-5 днів і все не тягне, від шишко перші два дні то капець тяга покурити
АнекдотНиче, завтра найду
Можливо створіть опитування, так буде ефективніше окремою темою чи як для проведення конкурсів, розгляньте це подумайте чітко сформулюйте умови ціль та нагороду. І ЧІКС всі задоволеніВ такому разі давайте творчі люди напишуть що хто вміє і від цього будемо відштовхуватися
То це більш масштабне,само собою щось подібне проведемо,але окрім цього люди також мабуть хочуть ігри якісьМожливо створіть опитування, так буде ефективніше окремою темою чи як для проведення конкурсів, розгляньте це подумайте чітко сформулюйте умови ціль та нагороду. І ЧІКС всі задоволені![]()
+То це більш масштабне,само собою щось подібне проведемо,але окрім цього люди також мабуть хочуть ігри якісь
Повідомлення об'єднано автоматично:
Сьогодні об 18.00 проведемо
То що ви хотіли провести ?То це більш масштабне,само собою щось подібне проведемо,але окрім цього люди також мабуть хочуть ігри якісь
ОргиюТо що ви хотіли провести ?
Та давайте пвп в доту/кс гоуТо це більш масштабне,само собою щось подібне проведемо,але окрім цього люди також мабуть хочуть ігри якісь
Це добре
Що таке?
Тобі аби розврат
Ти трохи спізнився,вже була
Ввечері побачитеТо що ви хотіли провести ?
Місця обмежені)Мля, ну будем пытаться влезь в следующую
Я тоненький, много места не надо)Місця обмежені)
+ Давайте шо тамВсі готові?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.