Щось мало людейНе хотят играть сегодня(
Щось мало людей
Давайте почекаємо до завтраЩось мало людей
В такому разі давайте творчі люди напишуть що хто вміє і від цього будемо відштовхуватисяТа типу, пропоную взяти конкурс на креативність як от з підписом для вас чи створення аватарку чи стікери паку чи ну щось пов'язане з кодом дизайном можливо навіть гру на базі якогось двіжка в кого тянуть програми. За це потужну нагороду у вигляді 10 грамів любого товару, для гри та 1-3 грами для стікери паку чи оформлення сторінки ну ви поняли. І люди які вміють але достатньо не розвинені в цьому напрямку зможуть проявити себе і отримати достойну винагороду, а ви рекламу плюс пелюшки котрі реально підігріють ваш бізнес. І людям профіль і вам приємно
Бо тут реально практично всі шарять як у музиці/ІТ/ДИЗАЙНІ/ІГРАХ. тей за одно зможуть отримати у своє портфоліо лишню роботу, якщо ідея цікава ставте плюс можливо Міністерство буде зацікавлене у проведенні такого едвенс тріпу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Але з виключенням ну типу обмеженням тільки для створення тіла наприклад міджорней чи чат джпт, решту у програмах в кого до яких є доступ/підписка власними силами, щоб було справедливо та чесно
Курлик Курлик як ти ?
По маленьку виживаюКурлик Курлик як ти ?
Виживаю, це, як ти, що десь на каторзі,?По маленьку виживаю
В реальную жизнь попал случайноВиживаю, це, як ти, що десь на каторзі,?
О це , тебе розумію, ну зазвичай виживалово починається на третій день реального життя, я тебе розуміюВ реальную жизнь попал случайно
У мене в перший день без шишокО це , тебе розумію, ну зазвичай виживалово починається на третій день реального життя, я тебе розумію
Оооо завтра після обіду почнеш шукати , шишки не страшно 3-5 днів і все не тягне, від шишко перші два дні то капець тяга покуритиУ мене в перший день без шишок
Ниче, завтра найдуОооо завтра після обіду почнеш шукати , шишки не страшно 3-5 днів і все не тягне, від шишко перші два дні то капець тяга покурити
АнекдотНиче, завтра найду
Можливо створіть опитування, так буде ефективніше окремою темою чи як для проведення конкурсів, розгляньте це подумайте чітко сформулюйте умови ціль та нагороду. І ЧІКС всі задоволеніВ такому разі давайте творчі люди напишуть що хто вміє і від цього будемо відштовхуватися
То це більш масштабне,само собою щось подібне проведемо,але окрім цього люди також мабуть хочуть ігри якісьМожливо створіть опитування, так буде ефективніше окремою темою чи як для проведення конкурсів, розгляньте це подумайте чітко сформулюйте умови ціль та нагороду. І ЧІКС всі задоволені![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.