У нас тільки відправки,кладів ніколи не було
Вони вже один шоп запаскадули поки їм рот не закрили ахха...в бан вже їхскільки тобі заплатили?
Та бо я у п'ятницю планую замовлення робити, і мені потрібно щоб до наступної п'ятниці прийшлоТут все чотко приїхало на ура
Мульти зʼявились,чудовоТа бо я у п'ятницю планую замовлення робити, і мені потрібно щоб до наступної п'ятниці прийшло
Мені як солов'юНе смеялся бы, хотя возможно понял но не осознал ещё
Не смеялся бы, хотя возможно понял но не осознал ещё
Так а що ти морозишся від відповіді?ти реально хейтерЗаплатил я 50$, Предоставил скрин и оперу и админу, но они в глаза долбятся и ведут себя как швыры
Які мультиМульти зʼявились,чудово
Мені як солов'ю
Аж цікаво стало хто таким віритьВони вже один шоп запаскадули поки їм рот не закрили ахха...в бан вже їх
Вже ніхто....Пишіть Ділану чи Шпинату хай банять або арбітраж роблять бо вони будуть вам тут паскудити пару днів це схема як витягнути товару на халявуАж цікаво стало хто таким вірить
Чекаю записку від мамиМорозишься ты, чисто сектор приз повис фраер головою вниз, на перевернутом как черт упоротый, тебе куда отправить те скрины которые и так есть в теме отзывов ?
Шо ещё надо ? Записку от мамы шо мне 18+ и я уже могу хапануть
Що таке арбітраж? Можна інфу?Вже ніхто....Пишіть Ділану чи Шпинату хай банять або арбітраж роблять бо вони будуть вам тут паскудити пару днів це схема як витягнути товару на халяву
Явно не тим в кого написано ,,У меня не покупать,,Так вот и мне интересно, кто вам поверит после этого и скинет бабки за вес ?
Все?буде щось адекватне?хоча настільки я бачу нічого такого не буде від тебе,вживати перестати також не допоможеТы вообще заблудись отсюда дура на подпеве, и кто они, если я тут один ?
Дуже чекаю хейтерНе пройдёт и недели как ты пожалеешь об этом со всеми
Я вам кажу вони будуть зараз вам паскудиди всю тему пишіть модераторамВсе?буде щось адекватне?хоча настільки я бачу нічого такого не буде від тебе,вживати перестати також не допоможе
Повідомлення об'єднано автоматично:
Дуже чекаю хейтер
Зроби дві дороги та остепенисьЕщё раз говорю, этого шопа небыло, когда я тут зависал еще лет 5 назад
Та всі вже в курсі))Я вам кажу вони будуть зараз вам паскудиди всю тему пишіть модераторам
Це все що ти можеш?)ти реально деградуєш кожну хвилинуЧего адекватного ты ждёшь? Дай телегу я те скину всю хуйню с того акка с которого брал, и ты баклан ?
Скоро будеш,а також твій другий аккТак если вкурсе все, че я ещё не в бане ?
Дуже чекаюЯ Папай, я схаваю шпината, и тебя утрамбую с этим шопом всратым
Яке ж ти попаяне,ну то чекаю цього моменту що ти написав,якщо хочеш можу відіслати метровий ділдо,якраз для тебе буде доречно,я навіть за доставку заплачуКарусель запущена, щестерни трещат, послан нахуй, ты же сам в панике будешь искать мои данные чтобы мне тошо должен отдать
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.