Я что-то в этой жизни упустил ..Ого ви одесити подуріли. А море поруч, воно точно доповнює недостачу йоду, а не навпаки?
С Одессы?Я что-то в этой жизни упустил ..
Abstract girl , землячка что ли?)
Да, коренной одессит )С Одессы?
Люблю Одессу как))) я жила там раньше))Да, коренной одессит )
Класс! Может даже знакомы,))Люблю Одессу как))) я жила там раньше))
Киев) а ты в Одессе?)Класс! Может даже знакомы,))
А щас где, Киев?
Теперь я знаю кто такой масикМасенький, я работаю без остановки
Не-не, хуйня какая-то. Какой феминизм. Тут можно с каждого по одному набрать, и выйдет мой автопортрет.Теперь я знаю кто такой масик
Переглянути вкладення 42906
Така сама хуйня) я вот сидів і думав, а хто же я?)Не-не, хуйня какая-то. Какой феминизм. Тут можно с каждого по одному набрать, и выйдет мой автопортрет.
я чур консервативный, не уверенный в себе пиздаболТака сама хуйня) я вот сидів і думав, а хто же я?)
Я думав, що она одеситка. Наче в одній темі вона про це натякала. Ну, чи я дебіл.Я что-то в этой жизни упустил ..
Abstract girl , землячка что ли?)
Я уже не помню что за тема)(Я думав, що она одеситка. Наче в одній темі вона про це натякала. Ну, чи я дебіл.
Та можна. Я на чорно-оранжевому ютубі бачив прямі відеодокази.На волосы нельзя
Я теж. І влом шукати. Добре, хай буде як є. Київ то Київ.Я уже не помню что за тема)(
Ахах, ну это не очень)Та можна. Я на чорно-оранжевому ютубі бачив прямі відеодокази.
Ок, я все-одно неактивний спосіб життя, емоційно-недоступний, нейтральний маніпулятор, но чістийя чур консервативный, не уверенный в себе пиздабол
Серцю не накажеш. Тоді треба одягати на голову цей колпак як в поваріхиАхах, ну это не очень)
Серцю не накажеш. Тоді треба одягати на голову цей колпак як в поваріхи
ПроРАБСКАЯМожна каску, як в прораба
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.