Ти самі графіті бачив? Добрий вечірПереглянути вкладення 47441
я так понимаю не первая жалоба - и по правилам там уже не просто штраф
Dylan Admin
пока нет, но набор идет постоянно.Ти самі графіті бачив? Добрий вечір
Те що набір іде зрозуміло. Але де сам факт вандалізму? Зафіксовано? Ти ж незнаєш якого типу граффіті.пока нет, но набор идет постоянно.
Вряд ли прям художников набирают)Те що набір іде зрозуміло. Але де сам факт вандалізму? Зафіксовано? Ти ж незнаєш якого типу граффіті.
Погоджуюсь бро. Ну просто вже раз ТС взявся вказати на хуйню від якогось шопу - нехай коректно це зробить, по суті.Вряд ли прям художников набирают)
Деньги не пахнут))25 баксів це 25 баксів))
так тут и есть суть.Погоджуюсь бро. Ну просто вже раз ТС взявся вказати на хуйню від якогось шопу - нехай коректно це зробить, по суті.
Особисто я - проти вандалізму.так тут и есть суть.
они постоянно набирают людей для вандализма - так ? - так
значит ли то что вандализ осуществляется ? - думаю что да
пахнут ли деньги ?) - нет
намерения шопа, когда они уже получили, по всей видимости, штраф - не изменились. Понимая что так нельзя всеравно делают то что нельзя
Як мінімум можна було б ще зробити переписку з модером шопу, де підтверджується факт набору на вандалізм. Ну коротше, такоє..так тут и есть суть.
они постоянно набирают людей для вандализма - так ? - так
значит ли то что вандализ осуществляется ? - думаю что да
пахнут ли деньги ?) - нет
намерения шопа, когда они уже получили, по всей видимости, штраф - не изменились. Понимая что так нельзя всеравно делают то что нельзя
так набор в ТГЯк мінімум можна було б ще зробити переписку з модером шопу, де підтверджується факт набору на вандалізм. Ну коротше, такоє..
так можо развеЯк мінімум можна було б ще зробити переписку з модером шопу, де підтверджується факт набору на вандалізм. Ну коротше, такоє..
хехехе)))
Переписка не нужна, если есть опубликованое смс с поиском с контакта магазинаЯк мінімум можна було б ще зробити переписку з модером шопу, де підтверджується факт набору на вандалізм. Ну коротше, такоє..
Зрозумів.Переписка не нужна, если есть опубликованое смс с поиском с контакта магазина
Модно делать жалобу и пусть штрафуют. В правилах же четко сказано, хотите рисовать-рисуйте. Но не работайте на форуме. А то некоторые думают что если поиск осуществляется на соседнем ресурсе то это нормна лиге есть шопы которые набирают трафаретчиков. и они есть и тут
Уже есть жалоба, решение выносят по первой и ввплата соответственно туда капает. Этих доказательств для Админа будет достаточно, если ничего не изменилось. Переписка нужна только в случае того когда есть фотка готового граффити. А так продавец своими же руками написал что ищетЗрозумів.
Думаєш буде якийсь сенс від такого поста? Без фотопідтвердження вандалізму.
Хоча можливо хтось зафіксує з часом, просто нікому не попадалось на очі![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.