Замовляв 1,5 амф і 0.15 ДМТ Тут я розповідаю мій досвід з цим магазином, ні кого та нічого не засуджуючи
Відправку отримав вчасно, пакування хороше, відразу настелив доріжку амфу ( я не фанат цього, мало знайомий, раніше частіше юзав але білий, пробував рожевий по не знанню) через хв 5 ейфорія ( чого я не очікував) доїхав до місця деслокації і ще зробив доріжку, ейфорія не така як хотілось. Зрівнюю з МДМА через 30 хв ще маленьку, і ще через 30 маленьку. Ефект був не достатньо сильним щоб його відчути в повному обсязі і я припинив прийом. Почав прийом з 11, закінчив в 13:00 прийняв всього +-0.25 і з півночі в мене сильно піднявся тиск, боліла голова, темніло в очах до того і втрачав свідомість ( жахливе почуття) потім заварив зеленого чаю заспокійливий збір і додав ще деяких трав. Стало краще швидко випив 2 чашки і попустило але не заснув, перед сном прийшлось пити відвар заспокійливий і гідазепам. Все як рукою зняло в наступний день. Показав камінчик людині яка розуміється, він відразу в пиво
каже «хуйню якусь тобі продали» Я нікого не хочу образити
ДМТ приймав у вену, купив воду для розчину, розділив приблизно порції на бумажці (7 штук )
Ввів перший, попав під шкіру
почав розтирати і ефект пішов швидше, яскраві візуальні ефекти, але того що я хотів не здобув «прориву» змішав 2 порції зарядив у вену, ( роблю це 2 раз у житті) ефект краще, але не те, досипаю все в останній шприц і так само сильніше але не те. Дякую шопу, буду замовляти ДМТ