Armageddon
Гуру
Да и на старых телефонах без 4 хуево4 зараз три рідко
Да и на старых телефонах без 4 хуево4 зараз три рідко
Навчися читати знаки, якщо ти ідеш і спотикнувся один раз це нерівна дорога, а якщо чотири то потрібно подумати чи ти в правильному напрямкуце треш
Чекаю перевірки оплати галімої солі від шопу кругом якого через чур багато уваги
КрасаваНавчися читати знаки, якщо ти ідеш і спотикнувся один раз це нерівна дорога, а якщо чотири то потрібно подумати чи ти в правильному напрямку
Я розумію тебе від самої думки купити до цього моменту коли тебе викручує і ти злий ляж спати і все прийде
Новое утро, чистоту наводим
Вчора було багато і позавчора ти як привіт!!Всем утра бодрого)
Записок давно чет не видел
Хуя в людей мотивейшн))
Хуя в людей мотивейшн))
в 5 утра мониторим, не пропускаем!
Вот бы с такой же мотивейшн начать бы ходить в качалку, вот это уже другое дело)
Ребята займитесь собой!![]()
если это правда, круто, хочу также ( без прикола, хз мб бред пишу не вникайте)Я вот без дороги спать не хочу
Походили уже неодноразово
Нормас, это ж дід молфар, і він зурочив запискиХуя в людей мотивейшн))
Вот бы с такой же мотивейшн начать бы ходить в качалку, вот это уже другое дело)
Золоті слова кажешХуя в людей мотивейшн))
Кажу як думаю, ща нарешті вжив після 5-ти денної перерви, почуваю себе водночас супер, і не супер((((Золоті слова кажеш
Так буває відчуття вини що зірвався але ти не велися на це якщо вже понюхав то наслождайсяКажу як думаю, ща нарешті вжив після 5-ти денної перерви, почуваю себе водночас супер, і не супер((((
Даааааа, оце ахуэна порада!Так буває відчуття вини що зірвався але ти не велися на це якщо вже понюхав то наслождайся
Ну а шо чо ніЕбануцца топко за 10 баксофф пездуетд
Чо нучо аНу а шо чо ні
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.