Анонимные записки с кодами на 10 баксов ЕЖЕДНЕВНО!

це треш
Чекаю перевірки оплати галімої солі від шопу кругом якого через чур багато уваги

це треш
Чекаю перевірки оплати галімої солі від шопу кругом якого через чур багато уваги
Навчися читати знаки, якщо ти ідеш і спотикнувся один раз це нерівна дорога, а якщо чотири то потрібно подумати чи ти в правильному напрямку
Я розумію тебе від самої думки купити до цього моменту коли тебе викручує і ти злий ляж спати і все прийде

Навчися читати знаки, якщо ти ідеш і спотикнувся один раз це нерівна дорога, а якщо чотири то потрібно подумати чи ти в правильному напрямку
Я розумію тебе від самої думки купити до цього моменту коли тебе викручує і ти злий ляж спати і все прийде
Красава 👍
Повідомлення об'єднано автоматично:

Це воно я шарю

Хуя в людей мотивейшн))
в 5 утра мониторим, не пропускаем!
Вот бы с такой же мотивейшн начать бы ходить в качалку, вот это уже другое дело):sneaky:
Ребята займитесь собой!;)

Я вот без дороги спать не хочу
Походили уже неодноразово

Хуя в людей мотивейшн))
Вот бы с такой же мотивейшн начать бы ходить в качалку, вот это уже другое дело):sneaky:
Нормас, это ж дід молфар, і він зурочив записки

Хуя в людей мотивейшн))
Золоті слова кажеш

Кажу як думаю, ща нарешті вжив після 5-ти денної перерви, почуваю себе водночас супер, і не супер((((
Так буває відчуття вини що зірвався але ти не велися на це якщо вже понюхав то наслождайся

Так буває відчуття вини що зірвався але ти не велися на це якщо вже понюхав то наслождайся
Даааааа, оце ахуэна порада!
От би всі люди були з таким настроєм, можливо й залежних було поменше 🫠

Назад
Зверху Знизу