Vestern111
Сектант
це треш
Чекаю перевірки оплати галімої солі від шопу кругом якого через чур багато уваги
Чекаю перевірки оплати галімої солі від шопу кругом якого через чур багато уваги
Навчися читати знаки, якщо ти ідеш і спотикнувся один раз це нерівна дорога, а якщо чотири то потрібно подумати чи ти в правильному напрямкуце треш
КрасаваНавчися читати знаки, якщо ти ідеш і спотикнувся один раз це нерівна дорога, а якщо чотири то потрібно подумати чи ти в правильному напрямку
Я розумію тебе від самої думки купити до цього моменту коли тебе викручує і ти злий ляж спати і все прийде
Новое утро, чистоту наводим
Вчора було багато і позавчора ти як привіт!!Всем утра бодрого)
Записок давно чет не видел
Хуя в людей мотивейшн))
Хуя в людей мотивейшн))
в 5 утра мониторим, не пропускаем!
Вот бы с такой же мотивейшн начать бы ходить в качалку, вот это уже другое дело)
Ребята займитесь собой!![]()
если это правда, круто, хочу также ( без прикола, хз мб бред пишу не вникайте)Я вот без дороги спать не хочу
Походили уже неодноразово
Нормас, это ж дід молфар, і він зурочив запискиХуя в людей мотивейшн))
Вот бы с такой же мотивейшн начать бы ходить в качалку, вот это уже другое дело)
Золоті слова кажешХуя в людей мотивейшн))
Кажу як думаю, ща нарешті вжив після 5-ти денної перерви, почуваю себе водночас супер, і не супер((((Золоті слова кажеш
Так буває відчуття вини що зірвався але ти не велися на це якщо вже понюхав то наслождайсяКажу як думаю, ща нарешті вжив після 5-ти денної перерви, почуваю себе водночас супер, і не супер((((
Даааааа, оце ахуэна порада!Так буває відчуття вини що зірвався але ти не велися на це якщо вже понюхав то наслождайся
Ну а шо чо ніЕбануцца топко за 10 баксофф пездуетд
Чо нучо аНу а шо чо ні
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.