Armageddon
Гуру
Мультам
но чет не рискует никто...
Ну да акк терять , так еще и не получишь ничего!))Мультамно чет не рискует никто...
Життєво !то густо, то пусто мои карманы огород и в них то хрен, то капуста
ААААААРРРРР, обстановка накаляетьсяповного куллдауна 72 годин
Арма ти тоже 72 часа неможеш да?ААААААРРРРР, обстановка накаляеться
Дружище, так дела не делаются
Бля я звісно вибачаюсь, до повного куллдауна 72 годин ще зовсім-зовсім трішки не вистачає
Ніхто не відкривав, осмілився відкрити, не кидайтеся помідорами
под феном Арма 72 часа подряд может что угодноАрма ти тоже 72 часа неможеш да?
Никто не может, Ахахахахахх пхахааахАрма ти тоже 72 часа неможеш да?
Бля я звісно вибачаюсь, до повного куллдауна 72 годин ще зовсім-зовсім трішки не вистачає
Только не бан получитьпод феном Арма 72 часа подряд может что угодно
Всмислі зовсім трішки, коли майже доба. Я тут по приколу сижу не відкриваю? а ти минулу відкрив наступну після менеБля я звісно вибачаюсь, до повного куллдауна 72 годин ще зовсім-зовсім трішки не вистачає
Есть много людей тут которые без кулдауна, и которые вообще ничего не ловили можна было подождать. А вообще чем тебе 10 долларов помогут кредит закрыть?Я подивився, що десь під 70 пройшло, але я так зрозумів тут у всіх схожа обстановка. Якщо через мене будуть перекручувати, то соромно вибачайте, кредит давить не стримався(
Мені з кислотних ця група дуже заходитьТрек мощ КЛИП ЯД))
Пройшло максиму 26 годинЯ подивився, що десь під 70 пройшло, але я так зрозумів тут у всіх схожа обстановка. Якщо через мене будуть перекручувати, то соромно вибачайте, кредит давить не стримався(
Я щось наплутав походу таки, математик хрєновВсмислі зовсім трішки, коли майже доба. Я тут по приколу сижу не відкриваю, а ти відкрив наступну після мене
Дурак даЕсть много людей тут которые без кулдауна, и которые вообще ничего не ловили можна было подождать
50 где-тоПройшло максиму 26 годин
Засрали два привнота один Девіл і інший Ковіл50 где-то
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.