• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Анонимные записки с кодами на 10 баксов ЕЖЕДНЕВНО!

Мультам:) но чет не рискует никто...

Зато все чесно

то густо, то пусто мои карманы огород и в них то хрен, то капуста

Бля я звісно вибачаюсь, до повного куллдауна 72 годин ще зовсім-зовсім трішки не вистачає
Ніхто не відкривав, осмілився відкрити, не кидайтеся помідорами
Дружище, так дела не делаются

Трек мощ КЛИП ЯД))

Бля я звісно вибачаюсь, до повного куллдауна 72 годин ще зовсім-зовсім трішки не вистачає

Всмислі зовсім трішки, коли майже доба. Я тут по приколу сижу не відкриваю? а ти минулу відкрив наступну після мене

Я подивився, що десь під 70 пройшло, але я так зрозумів тут у всіх схожа обстановка. Якщо через мене будуть перекручувати, то соромно вибачайте, кредит давить не стримався(
Есть много людей тут которые без кулдауна, и которые вообще ничего не ловили можна было подождать. А вообще чем тебе 10 долларов помогут кредит закрыть?

Я подивився, що десь під 70 пройшло, але я так зрозумів тут у всіх схожа обстановка. Якщо через мене будуть перекручувати, то соромно вибачайте, кредит давить не стримався(
Пройшло максиму 26 годин

Всмислі зовсім трішки, коли майже доба. Я тут по приколу сижу не відкриваю, а ти відкрив наступну після мене
Я щось наплутав походу таки, математик хрєнов

Есть много людей тут которые без кулдауна, и которые вообще ничего не ловили можна было подождать
Дурак да

Admin Щиро перепрошую за зайві клопоти, скиньте ще один привнот, а я вимітаюсь звідси поки..)

Назад
Зверху Знизу