Анонимные записки с кодами на 10 баксов ЕЖЕДНЕВНО!

Был обновлен календарь выдачи бонусов в январе.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Шо таке календар видачі бонусів і чому не приходить уведомленниє, що Admin ,тут, щось пише? Я просто зайшов ні одного уведомленниє не прийшло
Повідомлення об'єднано автоматично:

Admin доброго дня!!!

Шо таке календар видачі бонусів і чому не приходить уведомленниє, що Admin ,тут, щось пише? Я просто зайшов ні одного уведомленниє не прийшло
Повідомлення об'єднано автоматично:

Admin доброго дня!!!
А что ты открыл если первую уже открыли а вторую ещё не было

Шо таке календар видачі бонусів і чому не приходить уведомленниє, що @Admin ,тут, щось пише? Я просто зайшов ні одного уведомленниє не прийшло
В першому пості є календарь видачі, який показує за які дні в цьому місяці я вже прозвів виплати. По задумці має бути по 10 $ кожного дня, зараз наздоганяю, закриваючи свої борги перед вами. Вже до 15 січня було виплачено, а це означає що в цьому місяці буде ще ~15 везунчиків які отримають бонуси. Це робиться для прозорості, щоб всякі умніки не казали що виплат за кожен день немає. А щодо повідомлень, то мені тут сказали, що вони працюють лише один раз для непрочитаного повідомлення, поки ти не зайдеші не прочтеш те повідомлення, тобі інші непрочитані повідомлення з цієї теми не будуть приходити.

Сегодня мы разыгрываем среди вас 10 $ через сервис одноразовых записок
. В сообщении в данной теме вы найдете полноценную ссылку, имеющую следующий вид:
. Ваша задача состоит в том, чтобы сообщить кодовую фразу, которую вы увидите перейдя по ссылке. Кто первым это сделает, того и бонус в эквиваленте 10 $!

Ни разу не упасть — не самая большая заслуга в жизни. Главное каждый раз подниматься.

В першому пості є календарь видачі, який показує за які дні в цьому місяці я вже прозвів виплати. По задумці має бути по 10 $ кожного дня, зараз наздоганяю, закриваючи свої борги перед вами. Вже до 15 січня було виплачено, а це означає що в цьому місяці буде ще ~15 везунчиків які отримають бонуси. Це робиться для прозорості, щоб всякі умніки не казали що виплат за кожен день немає. А щодо повідомлень, то мені тут сказали, що вони працюють лише один раз для непрочитаного повідомлення, поки ти не зайдеші не прочтеш те повідомлення, тобі інші непрочитані повідомлення з цієї теми не будуть приходити.
Благодарю 🤝

Сегодня мы разыгрываем среди вас 10 $ через сервис одноразовых записок
. В сообщении в данной теме вы найдете полноценную ссылку c одним пробелом, пример:
b3agtv8g3nyc26464thzml3ycuskinj . Ваша задача состоит в том, чтобы объединить все в одну ссылку и сообщить кодовую фразу, которую вы увидите перейдя по ссылке. Кто первым это сделает, того и бонус в эквиваленте 10 $!
9mf6a1tlsba4dsgexcrw1360

Эх , так не особо честно говоря (
Я получается втыкаю...

Назад
Зверху Знизу