HELL_HACKER
Конфуций
бля я дебил просто, нужно с нормальным подходом подойти, и войти, в чем проблема то?нахуй надо
бля я дебил просто, нужно с нормальным подходом подойти, и войти, в чем проблема то?нахуй надо
не знаю, но тебе надо что-то понять навернобля я дебил просто, нужно с нормальным подходом подойти, и войти, в чем проблема то?
То як їх їсти ті мухомориУ мене просто був один удачний тріп під мухоморами, то це був розйоб. Я літав в космосі, і через мене проходила вся планта земля, а вже після стала де завжди й стоїть, а потом дальше............ таємниці всесвіту, ітд
Кароч їбаш мухомори, тільки спочатку нормально розберись як. Бо це один тріп такий ахуєний, все інше отруєня (раза 4-6), від одного якби не перернули захлинувся блювотньой і гг![]()
неенееТо як їх їсти ті мухомори
НАДА!даже не стоит наверно интересоваться
не думаю)неенее
Повідомлення об'єднано автоматично:
НАДА!
Я запитую як їх їсти а не чи треба їх їстинеенее
Повідомлення об'єднано автоматично:
НАДА!
я пробував хавать сушеними-хуйняТо як їх їсти ті мухомори
Кароче кухнарь приготувати як з макуя пробував хавать сушеними-хуйня
от капсул як раз... бля аж вздернуоло)) ну кароч не варіант
прям заєбісь це заварить їх, ото ТЕМА
та бля перебраться сложно, крое дядьБлять НАРКАМАНЫ, вы нашли где флудить. Что другого места на Лабе нету ???
и тут хорошоБлять НАРКАМАНЫ, вы нашли где флудить. Что другого места на Лабе нету ???
Да він жре їх відрами мабутьти Єпифанцева знаеш?
неаШо тут є шо?
Будем чекати))
я уже спать лег, ноут включен, на главной странице, вдруг выстрелит...Будем чекати))
Я тожея уже спать лег, ноут включен, на главной странице, вдруг выстрелит...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.