HELL_HACKER
Мудрец
пойняв, вже кроч. і монітор начав плить, то воще сміх))ну ты понял
пойняв, вже кроч. і монітор начав плить, то воще сміх))ну ты понял
дохуя дал и много не спалпойняв, вже кроч. і монітор начав плить, то воще сміх))
каєф, аби ще не так стрьомно то ваще заєбісь, як же ахуєно що кішка є, без неї це ваще тільт був бидохуя дал и много не спал
я в л2 играю почти все время самкаєф, аби ще не так стрьомно то ваще заєбісь, як же ахуєно що кішка є, без неї це ваще тільт був би
эба лайк на комент про л2 грузился минуту почтия в л2 играю почти все время сам
ну кому как, мне тока так и остается, я после запоя, когда на вещества перешел, совсем ебанутым стал, врятли смогу, и захочу когда то с кем, то жить (кроме коти)ну теперь считай что да... 1 целыми днями
То ти ще не поспи то будеш реальний світ а не те що ти зараз бачиш...непоспи сім днів... ти побачиш таку правду, що перехочеш марафон тине ну 9етажку чють потрясло
але ні про які вибиті вікна, і тд річ не йде, світло рубануло, то тож хуйня, а те що мене тут начало все лазить (а його тут немає) оце пізда
ну это уже выбор или необходимостьну кому как, мне тока так и остается, я после запоя, когда на вещества перешел, совсем ебанутым стал, врятли смогу, и захочу когда то с кем, то жить (кроме коти)
не ну пока саме йобнуте що було від недосипа, можна було б сравнить, з лсд веселкавеселка, коли пік ефекта вже пройшов ( мене та картоночка 30годин пиздошила)То ти ще не поспи то будеш реальний світ а не те що ти зараз бачиш...непоспи сім днів... ти побачиш таку правду, що перехочеш марафон ти
30 только ДОБ можетне ну пока саме йобнуте що було від недосипа, можна було б сравнить, з лсд веселкавеселка, коли пік ефекта вже пройшов ( мене та картоночка 30годин пиздошила)
я єбу? хз мене 30 часов не менше, я прям повню, бо на роботу похуярив, під нею же. Оно даже одна ще осталась30 только ДОБ может
ДОИ или ДОБ 24-48 часов и не сразу заметно что нагребает, потому что патекатль нбом смесь около 6-10 часов, а лсд 6-8 часов. Как бы все предельно понятно, я бы не смог работать так в глазах переливается всея єбу? хз мене 30 часов не менше, я прям повню, бо на роботу похуярив, під нею же. Оно даже одна ще осталась
Я зїв якось півтора НБОМА перший раз я бачив як в рослин тече їхня кров народ рослини живі я таке бачив ахха ахха хочу ще тудаДОИ или ДОБ 24-48 часов и не сразу заметно что нагребает, потому что патекатль нбом смесь около 6-10 часов, а лсд 6-8 часов. Как бы все предельно понятно, я бы не смог работать так в глазах переливается все
да природа живаяЯ зїв якось півтора НБОМА перший раз я бачив як в рослин тече їхня кров народ рослини живі я таке бачив ахха ахха хочу ще туда
та бля на роботу я пришел мене еще норм так крыло. типа стеены не перестали дышать))ДОИ или ДОБ 24-48 часов и не сразу заметно что нагребает, потому что патекатль нбом смесь около 6-10 часов, а лсд 6-8 часов. Как бы все предельно понятно, я бы не смог работать так в глазах переливается все
у меня так первый раз было с тусиай я после ночи заюза на работу пришел в атб на кассута бля на роботу я пришел мене еще норм так крыло. типа стеены не перестали дышать))
но не спалился, все норм обошлось))
мухоморы пробував?Я зїв якось півтора НБОМА перший раз я бачив як в рослин тече їхня кров народ рослини живі я таке бачив ахха ахха хочу ще туда
не ну с людьми общаться и не палиться тяжко конечно, я думал мне пизда...у меня так первый раз было с тусиай я после ночи заюза на работу пришел в атб на кассу
У мене просто був один удачний тріп під мухоморами, то це був розйоб. Я літав в космосі, і через мене проходила вся планта земля, а вже після стала де завжди й стоїть, а потом дальше............ таємниці всесвіту, ітдЯ зїв якось півтора НБОМА перший раз я бачив як в рослин тече їхня кров народ рослини живі я таке бачив ахха ахха хочу ще туда
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.