Анонимные записки с кодами на 10 баксов ЕЖЕДНЕВНО!

ну теперь считай что да... 1 целыми днями
ну кому как, мне тока так и остается, я после запоя, когда на вещества перешел, совсем ебанутым стал, врятли смогу, и захочу когда то с кем, то жить (кроме коти)

не ну 9етажку чють потрясло👌
але ні про які вибиті вікна, і тд річ не йде, світло рубануло, то тож хуйня, а те що мене тут начало все лазить (а його тут немає) оце пізда
То ти ще не поспи то будеш реальний світ а не те що ти зараз бачиш...непоспи сім днів... ти побачиш таку правду, що перехочеш марафон ти

ну кому как, мне тока так и остается, я после запоя, когда на вещества перешел, совсем ебанутым стал, врятли смогу, и захочу когда то с кем, то жить (кроме коти)
ну это уже выбор или необходимость

То ти ще не поспи то будеш реальний світ а не те що ти зараз бачиш...непоспи сім днів... ти побачиш таку правду, що перехочеш марафон ти
не ну пока саме йобнуте що було від недосипа, можна було б сравнить, з лсд веселка🌈веселка, коли пік ефекта вже пройшов ( мене та картоночка 30годин пиздошила😇)

не ну пока саме йобнуте що було від недосипа, можна було б сравнить, з лсд веселка🌈веселка, коли пік ефекта вже пройшов ( мене та картоночка 30годин пиздошила😇)
30 только ДОБ может

Вкладення

• 10$.jpg
    10$.jpg
    1.6 MБ · Перегляди: 2
  • na norm cameru.jpg
    na norm cameru.jpg
    641.4 КБ · Перегляди: 2
я єбу? хз мене 30 часов не менше, я прям повню, бо на роботу похуярив, під нею же. Оно даже одна ще осталась
ДОИ или ДОБ 24-48 часов и не сразу заметно что нагребает, потому что патекатль нбом смесь около 6-10 часов, а лсд 6-8 часов. Как бы все предельно понятно, я бы не смог работать так в глазах переливается все

ДОИ или ДОБ 24-48 часов и не сразу заметно что нагребает, потому что патекатль нбом смесь около 6-10 часов, а лсд 6-8 часов. Как бы все предельно понятно, я бы не смог работать так в глазах переливается все
Я зїв якось півтора НБОМА перший раз я бачив як в рослин тече їхня кров народ рослини живі я таке бачив ахха ахха хочу ще туда

та бля на роботу я пришел мене еще норм так крыло. типа стеены не перестали дышать))
но не спалился, все норм обошлось))

та бля на роботу я пришел мене еще норм так крыло. типа стеены не перестали дышать))
но не спалился, все норм обошлось))
у меня так первый раз было с тусиай я после ночи заюза на работу пришел в атб на кассу

Я зїв якось півтора НБОМА перший раз я бачив як в рослин тече їхня кров народ рослини живі я таке бачив ахха ахха хочу ще туда
мухоморы пробував?🍄👀🍄
Повідомлення об'єднано автоматично:

у меня так первый раз было с тусиай я после ночи заюза на работу пришел в атб на кассу
не ну с людьми общаться и не палиться тяжко конечно, я думал мне пизда...

У мене просто був один удачний тріп під мухоморами, то це був розйоб. Я літав в космосі, і через мене проходила вся планта земля, а вже після стала де завжди й стоїть, а потом дальше............ таємниці всесвіту, ітд
Кароч їбаш мухомори, тільки спочатку нормально розберись як. Бо це один тріп такий ахуєний, все інше отруєня (раза 4-6), від одного якби не перернули захлинувся блювотньой і гг:sick:☠️🫡

Назад
Зверху Знизу