I hate lies
Гуру
Благодарю я не дужедля мене буде випробуванням дожити до 40
не легше ніж добити єбучий кейс с травой, не хоч кста адськи поспамить?
https://labrc.name/threads/secret-box-by-frank-besplatnyj-staff.195/post-775791
Благодарю я не дужедля мене буде випробуванням дожити до 40
не легше ніж добити єбучий кейс с травой, не хоч кста адськи поспамить?
https://labrc.name/threads/secret-box-by-frank-besplatnyj-staff.195/post-775791
ну трошкиБлагодарю я не дуже
Не бро я зараз на іншому форумі колбашусяПовідомлення18 596
ну трошки![]()
тебе там лучше?Не бро я зараз на іншому форумі колбашуся
лучше там, где нас нет, піздец прям наче км за 2 бомбили тільки щотебе там лучше?
Чому мені кругом добре!!!тебе там лучше?
у нас так часто, я вообще на землю ложусь когда каб летит где-то, он свистит когда летитлучше там, где нас нет, піздец прям наче км за 2 бомбили тільки що
та бля хуй привикнеш, ну нахуй, дарога в помощьу нас так часто, я вообще на землю ложусь когда каб летит где-то, он свистит когда летит
Люди я вам співчуваю і восхищабся витримкоюу нас так часто, я вообще на землю ложусь когда каб летит где-то, он свистит когда летит
та дата бля хуй привикнеш, ну нахуй, дарога в помощь
спсЛюди я вам співчуваю і восхищабся витримкою
та бля восхіщаться нічим, воно мабуть км в4-5 їбануло, а я вже впонлном ахуїЛюди я вам співчуваю і восхищабся витримкою
та как землетрясения, так и плиту сдвинуть не долгота бля восхіщаться нічим, воно мабуть км в4-5 їбануло, а я вже впонлном ахуї
не ну 9етажку чють потряслота как землетрясения, так и плиту сдвинуть не долго
ну єто от юзане ну 9етажку чють потрясло
але ні про які вибиті вікна, і тд річ не йде, світло рубануло, то тож хуйня, а те що мене тут начало все лазить (а його тут немає) оце пізда
та бля в прошлий раз коли 90 часов не спав, вони чучуть тільки десь там були, я його такк не сприймав, а зараз це прям заметнго нахуй, я реально думав відос начать снімать, але брєд...ну єто от юза
прекрати немного, такое от солярки частота бля в прошлий раз коли 90 часов не спав, вони чучуть тільки десь там були, я його такк не сприймав, а зараз це прям заметнго нахуй, я реально думав відос начать снімать, але брєд...
вяжи)хаахх сука тільки що свого ж волося злякався)))))
це пізда нахуй![]()
ЛЯМКУ ЗАВЯЖИ, любий друже, бо не вічливо, неприємно
ну ты понялЛЯМКУ ЗАВЯЖИ
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.