хачу нию, маю право нить, почитай, проникнисьБро не шукай на кого скинути свою слобасть))) Якби нехотів то не вжива би...Саме просто сказати я вживаю через неї бо я слабак, який емоційно неможу пережити те, що я наркоман і винувата вона і всі інші
Я вже пройшов цю школу))) Краще ти проникнись, полюби себе і ти будеш в шоці))) Життя ПРЕКРАСНЕхачу нию, маю право нить, почитай, проникнись
дякую, але життя своє в рот їбав, смена кончилась, можна й вбиваться плноцено, наконецтоЯ вже пройшов цю школу))) Краще ти проникнись, полюби себе і ти будеш в шоці))) Життя ПРЕКРАСНЕ
Ага, точнодякую, але життя своє в рот їбав, смена, можна й вбиваться плноцено, наконецто
(ну не бомбочками канешно, то вже піздєц внатуріі)
та бро, ну мош пожаліють 10 дадуть, того і рішив понить сюдаАга, точно
- ЖИЗНЬ ГАМНО, ВСЕ ДЕВКИ БЛ*ДИ!!!
Я своє тоже і не тількі в рот і пару раз на день, але пройшло)))
уже?Пролетело
Над чи під?Пролетело
дадададдаВ моменте
Сегодня мы разыгрываем среди вас 10 $ через сервис одноразовых записокБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. В сообщении в данной теме вы найдете полноценную ссылку, имеющую следующий вид:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. Ваша задача состоит в том, чтобы сообщить кодовую фразу, которую вы увидите перейдя по ссылке. Кто первым это сделает, того и бонус в эквиваленте 10 $!
В 1938 году человеком года по версии журнала Times был Адольф Гитлер.Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Десятка твоя, поздравляю)В 1938 году человеком года по версии журнала Times был Адольф Гитлер.
Сегодня мы разыгрываем среди вас 10 $ через сервис одноразовых записокБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. В сообщении в данной теме вы найдете полноценную ссылку c одним пробелом, пример:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!b3agtv8g3nyc26464thzml3ycuskinj . Ваша задача состоит в том, чтобы объединить все в одну ссылку и сообщить кодовую фразу, которую вы увидите перейдя по ссылке. Кто первым это сделает, того и бонус в эквиваленте 10 $!
Самое ядовитое существо на планете – лягушка.Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!vjxl6koafvmlbl2jspd92
Ушные раковины слоника ДамбоЧленикс)
Поздравляю, десятка твоя)Самое ядовитое существо на планете – лягушка.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.