Как вкусно , бро)))Переглянути вкладення 35282Переглянути вкладення 35283Переглянути вкладення 35284
Повідомлення об'єднано автоматично:
вот посмотри)
Че за сорт ?)
Как вкусно , бро)))Переглянути вкладення 35282Переглянути вкладення 35283Переглянути вкладення 35284
вот посмотри)
а хуй его)) просто растет и прет)Как вкусно , бро)))
Че за сорт ?)
Збс)Переглянути вкладення 35282Переглянути вкладення 35283Переглянути вкладення 35284
вот посмотри)
А семечки где брал ?)а хуй его)) просто растет и прет)
да они у меня давно были)) у меня еще куча семян лежит)А семечки где брал ?)
Трав'яний магнат.Переглянути вкладення 35282Переглянути вкладення 35283Переглянути вкладення 35284
вот посмотри)
та там токо 2 куста)Трав'яний магнат.
Всерівно приємно коли воно є.та там токо 2 куста)
ну да)Всерівно приємно коли воно є.
Ну ниху* себе))Переглянути вкладення 35282Переглянути вкладення 35283Переглянути вкладення 35284
вот посмотри)
та они у меня уже ломятмся)Ну ниху* себе))
У меня когда вверх высоко росли, я обрезал и теветки что в стороны ставали пушистыми.
пускай тянуться)Ну ниху* себе))
У меня когда вверх высоко росли, я обрезал и теветки что в стороны ставали пушистыми.
Хозяин барин))та они у меня уже ломятмся)
пускай тянуться)
Опачки нарешти)Список участников:
9IRa GYRY
фруктовый
acha
cultura
shit_paradise
ПятоЧКА®
Froggy420
Pr3a4er
Rogash
sahuru
neoland
Barrabas
Почтовичек
Guap
Inkognito18
who_made_who?
Rasta420
mrc104
NoNameKiller
Деспот
qwecursed
Dr GONZO
@Dro℘⚕ᗫ℮αƊ
Wynny
kolianovskiy
лютий стоун
eDRONDONDON
Umora
Van Var
Jesus Culture
TEYA
carapuz
whowasbefore
Macau
MinzdraW420
dobkin
Bond007
Кунілінгус
filtyfive
Владон
Arctic21
U-571
Cook
Armageddon
ПочтоStyle
JackHerer
ШтакеТТ
capitoshka
СПИСОК ЗАКРЫТ - КТО НЕ УСПЕЛ, ТОТ ОПОЗДАЛ)
Буває.Опачки нарешти)
Та екарний бабай я один с тех кто тут найбольше проапал а мне даже утешительний призу нету(
Та ну таке битиє блять( я би такое трип реп написал мне би ингогнито завидоваБуває.
Безмежно вдячний за таку змогу, хочу відмітити Ваше представництво, як чудовий приклад роботи з клієнтами.Поздравляем победителей:
1й победитель - acha
2й победитель - Umora
3й победитель - Jesus CultureПереглянути вкладення 35241
Инструкцию по получению приза всем отправляю в ЛС!)
А так же залетайте в нашу тему где мы каждую 1000 сообщений разыгрываем приз, общий призовой фонд более 33 000$ -
https://labrc.name/threads/kabinet-...-1mln-soobschenij-i-rozygrysh-3000.131/unread
Всем хороших выходных!)
Красавчик ИисусБезмежно вдячний за таку змогу, хочу відмітити Ваше представництво, як чудовий приклад роботи з клієнтами.
Завжди уважні до примх, поважаєте клієнта і вчасно виконуєте поставлені задачі, дякую за роботу!
поздравляю_)Безмежно вдячний за таку змогу, хочу відмітити Ваше представництво, як чудовий приклад роботи з клієнтами.
Завжди уважні до примх, поважаєте клієнта і вчасно виконуєте поставлені задачі, дякую за роботу!
Піздравляю Победунов!Безмежно вдячний за таку змогу, хочу відмітити Ваше представництво, як чудовий приклад роботи з клієнтами.
Я победил))
РУчка моя)
Я тгк олію виграв)поздравляю бро, а я бачек выиграл)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.