Хз мені таке не по душі мені треба щнати з ким я общаюсьНу маски - це тємка. Поневолі забиваєш хуй на те, хто саме що пише і всі повідомлення зливаються в єдиний потік думок Бога. Унікальний досвід.
Хз мені таке не по душі мені треба щнати з ким я общаюсьНу маски - це тємка. Поневолі забиваєш хуй на те, хто саме що пише і всі повідомлення зливаються в єдиний потік думок Бога. Унікальний досвід.
то не назавжди. надіюсь) тому можна дати погратися своєму сприйняттю, я вважаю)Хз мені таке не по душі мені треба щнати з ким я общаюсь
Хз мені всігда треба шоб все було по полочкам а не коли общаєшся з валєркою а потом прнімаеш что ето иван обриганто не назавжди. надіюсь) тому можна дати погратися своєму сприйняттю, я вважаю)
це як в притоні засолився))Хз мені всігда треба шоб все було по полочкам а не коли общаєшся з валєркою а потом прнімаеш что ето иван обриган
Та блять я не употребляю соль я чистий амфетамінщікце як в притоні засолився))
фенчик - ета нямка))Та блять я не употребляю соль я чистий амфетамінщік
Хз я би если бил би вибор трезвая жизнь либо вче тебя штирит всегда без толера вибрал би трезвую жизнтфенчик - ета нямка))
Тверезість - це хардкор, але я погоджуюсь. ТВЕРЕЗІСТЬ - ЄДИНИЙ ВИХІД.Хз я би если бил би вибор трезвая жизнь либо вче тебя штирит всегда без толера вибрал би трезвую жизнт
Во даже наркаман трікстер сагласенТверезість - це хардкор, але я погоджуюсь. ТВЕРЕЗІСТЬ - ЄДИНИЙ ВИХІД.
Нада випть за такий тост
Не я такое не употребляю попроюовал значит ети ваши амфт не от визи и тип топа
Залетайте на рулетку шишки амф соль в призах
Так не бери фен есть шиш и пять мест по 1000 гривеньНе я такое не употребляю попроюовал значит ети ваши амфт не от визи и тип топа
Повідомлення об'єднано автоматично:
И что могу сказать хуета
1000 грн ето на бота а шиш я не люблю ваще их юзатьТак не бери фен есть шиш и пять мест по 1000 гривень
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.