A-PVP от TIP-TOP

Я пам'ятаю була з запахом котячих сцачок різної інтенсивності, а ту що пробувала курити колись,вона була як з слабким хімічним смаком
Я вообще запутался уже то теперь прет хорошо то плохо мне кажется отхода как начинаются то хуево становится а до этого она охуенно прёт

Классный трип-репортаж :)

Лайфхак если сложно проснуться утром , сделал затяжку с лампы , и ты сразу на ногах, всем советую начинать утро с затяжки альфы))
Ору :ROFLMAO:
В цитатник просто
Повідомлення об'єднано автоматично:

Так, але це якщо норм перебрати.

Я ж не маю нічого проти сольових споживачів, просто не розумію що там так змушує кайфувати , я нічого приємного не відчула. Коли спробувала то теж замикалась і бачила це потім у інших людей хто юзав

По ідеї, якщо інші стимулятори мені норм, це моя слабкість, я люблю ефекти стимуляторів коли тебе пре класно, я то все розумію. Тоді б і альфа як один з найсильніших стимів мала б мені сподобатись. Але, певне на щастя це не моє. А от амф,мет це прям дурію з цієї прикормки
От цікаво.. я альфи не пробував, а от амф та мет взагалі не подобаються і шишки не подобаються і алкоголь.

СПАСИБО ШОПУ ЗА ЩЕДРЫЕ ПРОБЫ И ГОДНОЕ КАЧЕСТВО
а тобі подяка за час відведенний під репортик...та за чудове його написання....гарна робота...якщо на оціночку, то від мене маєш 10/10....excelent)

От цікаво.. я альфи не пробував, а от амф та мет взагалі не подобаються і шишки не подобаються і алкоголь.
кожному своє друже...спробуй ЗСЖ....кажуть певну категорію людей це вставляє не по дитячому....

Назад
Зверху Знизу