A-PVP от TIP-TOP

Так, але це якщо норм перебрати.

Я ж не маю нічого проти сольових споживачів, просто не розумію що там так змушує кайфувати , я нічого приємного не відчула. Коли спробувала то теж замикалась і бачила це потім у інших людей хто юзав
А сначала показалось что ты стебешься прям с солевых)

Не знаю, я когда юзал, гулял и ржал, и меня не пугали копы даже шмонавшие и ругавшие меня) потом просто кайф прошёл, быстро отпускало, я больше раздражался, чем наслаждался, поэтому перестал. Ну ещё и конечно же потому, что хорошие друзья мозги промыли (в самом лучшем смысле, с мылом и моющим)

Так, але це якщо норм перебрати.

Я ж не маю нічого проти сольових споживачів, просто не розумію що там так змушує кайфувати , я нічого приємного не відчула. Коли спробувала то теж замикалась і бачила це потім у інших людей хто юзав
Повідомлення об'єднано автоматично:

По ідеї, якщо інші стимулятори мені норм, це моя слабкість, я люблю ефекти стимуляторів коли тебе пре класно, я то все розумію. Тоді б і альфа як один з найсильніших стимів мала б мені сподобатись. Але, певне на щастя це не моє. А от амф,мет це прям дурію з цієї прикормки
Я з тобою повністю згідний. Альфа самий кончений стимулятор, але буває амф або мет ще гірший чим альфа по якості.

Я сама пробувала альфу колись, 2 рази. Один раз білу,один раз зелену. Перший раз курили, другий нюхали і в маленьких дозах.
Перший раз - як такого ейфо,напливу енергії не було, я просто замовкла і не хотіла ні з ким розмовляти, просто мовчала і була дуже напружена. А потім просто була стрьомна паранойя. Я ніколи не забуду, єдиний раз в житті мене від страху сковувало просто із-за проїжджаючої по вулиці патрульки. Прям такий страх тваринний.
А вдруге коли нюхали, то було теж неприємно, тахікардія і тривога що сердце так лупить.
А , ще якось козел знайомий брата дав нам свій водний і ковпак використати , не сказав,що альфу курить через цей напер. Ми через нього покурили шш. Це було в машині і так було теж страшно, думки що в аварію зараз попадемо або мусора стопнуть.

З іншими стимуляторами так не було, хоча я перепробувала майже всі інші стимулятори, які можна дістати у нас на ринку.
Під метом набагато гірша параноя в мене була і він тримає набагато довше ніж альфа

Я з тобою повністю згідний. Альфа самий кончений стимулятор, але буває амф або мет ще гірший чим альфа по якості.

Під метом набагато гірша параноя в мене була і він тримає набагато довше ніж альфа
Вспомнился ВИП мет из Ирана

Никогда не думал, что так хуево может быть. Думал Дарк преувеличивает, когда говорит про солеметы, как человек не знакомый с апвп. А нет, оказывается от мета бывает такой пиздец, какие там соля.

Никогда не думал, что так хуево может быть. Думал Дарк преувеличивает, когда говорит про солеметы, как человек не знакомый с апвп. А нет, оказывается от мета бывает такой пиздец, какие там соля.
Уж лучше этот мет чем то чем торгует bazarc, я тогда две посылки забирал

А то ніби не зовсім мет, а якесь n-iso. shit_paradise якось пояснювала за цю пруху, типу реально солємет

А то ніби не зовсім мет, а якесь n-iso. shit_paradise якось пояснювала за цю пруху, типу реально солємет
Мне один шоп Erotica на другом форуме отправил мет намного хуже чем этот но он выглядел как идеальные мелкие прозрачные кристаллы

Мне один шоп Erotica на другом форуме отправил мет намного хуже чем этот но он выглядел как идеальные мелкие прозрачные кристаллы
Тут був dopchik шоп, якось вони підвезли рацемат мет, теж такі сніжинки гігроскопічні. Пер люто, але на судини давав сильно ефект.

Тут був dopchik шоп, якось вони підвезли рацемат мет, теж такі сніжинки гігроскопічні. Пер люто, але на судини давав сильно ефект.
Іменно так і було. Судинам і серцю була пізда повна. Я пару раз потягнув з піпетки і в мене на долонях вени повилазили, повна жесть була

Рацемат так то мощный мет, с ламповостью д-мета часто шо небо и земля. Но ВИП мет из Ирана - это совершенно другое

Рацемат так то мощный мет, с ламповостью д-мета часто шо небо и земля. Но ВИП мет из Ирана - это совершенно другое
Ну то ж ВІП))
Іменно так і було. Судинам і серцю була пізда повна. Я пару раз потягнув з піпетки і в мене на долонях вени повилазили, повна жесть була
От, то типу як мет, але з фенілацетону або n-iso. Воно то пре, але важчі побочки.

Ну то ж ВІП))

От, то типу як мет, але з фенілацетону або n-iso. Воно то пре, але важчі побочки.
Сейчас альфа не такая как раньше. Сейчас вся альфа кислая пиздец когда куришь. Вся альфа что пробовал последнее время не такая как должна быть. Другие прекурсоры наверное

Альфа по сути это убогий и неполноценный аналог метамфетамина

Сейчас альфа не такая как раньше. Сейчас вся альфа кислая пиздец когда куришь. Вся альфа что пробовал последнее время не такая как должна быть. Другие прекурсоры наверное
Я пам'ятаю була з запахом котячих сцачок різної інтенсивності, а ту що пробувала курити колись,вона була як з слабким хімічним смаком

Назад
Зверху Знизу