ЗПТ в Києві

HappyNow

Гуру
Повідомлення
17 435
Репутація
6 751
Вподобайки
19 860
Бали
3 430
Може хтось підкаже приватну клініку в Києві, де можна стати на ЗПТ , щоб можна було брати препарат на руки ? В лс, будь - ласка.
Телефонував у дві, то в одній беруть з великим стажем вживання ( сказав, що стаж 2 роки, сказали, що мало ), в іншій тих, хто в пах колеться. В державну не хочу, там треба кожний день їздити за препаратом.
Може хтось поділиться досвідом по препарату бупренорфін. Препарат треба для зняття болю, є думка, що можна буде ним користуватися і робити перерви, щоб не виникло фізичної залежності.

Шо заважає зателефонувати через тиждень ще раз і сказати, що 7 років вживаєш?

Може хтось підкаже приватну клініку в Києві, де можна стати на ЗПТ , щоб можна було брати препарат на руки ? В лс, будь - ласка.
Телефонував у дві, то в одній беруть з великим стажем вживання ( сказав, що стаж 2 роки, сказали, що мало ), в іншій тих, хто в пах колеться. В державну не хочу, там треба кожний день їздити за препаратом.
Може хтось поділиться досвідом по препарату бупренорфін. Препарат треба для зняття болю, є думка, що можна буде ним користуватися і робити перерви, щоб не виникло фізичної залежності.
У меня одноклассник от него с ума сошел и теперь за ним все следят

Бупрік теж викликає залежність, не гірше метадону
Повідомлення об'єднано автоматично:

В Державній через три місяці починають давати на руки

Бупрік теж викликає залежність, не гірше метадону
Всі опоїди знеболювальні викликають залежність. Думаєш не вийде ним користуватися так, щоб не виникла залежність ? Наприклад 7 днів вживаєш,7 днів перерив ?

Всі опоїди знеболювальні викликають залежність. Думаєш не вийде ним користуватися так, щоб не виникла залежність ? Наприклад 7 днів вживаєш,7 днів перерив ?
Ага ти один унікальний в тебе все вийде))))

Я вже 5 років на зпт в цілому 9 на металі а до цього зе 7 років були ширки й вінти в мене не виййшло просто якусь схему придумати(
Читав, що з метадону переходять на бупр, і потім драбиною кидають бупр
Ти в державній клініці чи приватній ?
Соннат вживаєш ?

Читав, що з метадону переходять на бупр, і потім драбиною кидають бупр
Ти в державній клініці чи приватній ?
Соннат вживаєш ?
Не зопіклон ні а стою на державгій програмі,не знаю після меду бупрік тиждень не можна вживати це ж його антагоніст

Не зопіклон ні а стою на державгій програмі,не знаю після меду бупрік тиждень не можна вживати це ж його антагоніст
Так, люди , які хочуть перейти з меду на бупр, терплять ломку і прегою спасаються, таке читав

Ти переоцінюєш українських лікарів 😀

Препарат треба для зняття болю, є думка, що можна буде ним користуватися і робити перерви, щоб не виникло фізичної залежності.
Бупренорфін доволі таки тяжкий, не думав обрати для обезболення трамадол? Зовсім інший рівень адиктивності та абстиненції, з другим уж точно прям серйозних проблем не виникне, якщо з головою

Бупренорфін доволі таки тяжкий, не думав обрати для обезболення трамадол? Зовсім інший рівень адиктивності та абстиненції, з другим уж точно прям серйозних проблем не виникне, якщо з головою
Не допомагає трамадол
І простіше та дешевше купити бупр, ніж трам

Назад
Зверху Знизу