I hate lies
Гуру
Я неможу стриматися сорян я ржу просто ахххаах але де того переписка хай оправдає себе в наших очах аххаНіякої афери це кооперація в якій 1 тіп оказався крисою
Я неможу стриматися сорян я ржу просто ахххаах але де того переписка хай оправдає себе в наших очах аххаНіякої афери це кооперація в якій 1 тіп оказався крисою
Що там смішного ?Я неможу стриматися сорян я ржу просто ахххаах але де того переписка хай оправдає себе в наших очах ахха
И я смеюсь с того момента когда это увидел.Я неможу стриматися сорян я ржу просто ахххаах але де того переписка хай оправдає себе в наших очах ахха
Сказати тобі по секрету ? Така кооперація є тут уже з початку цих фоуділокЯ неможу стриматися сорян я ржу просто ахххаах але де того переписка хай оправдає себе в наших очах ахха
І як тобі кооперейшн? Задоволений тепер?)Сказати тобі по секрету ? Така кооперація є тут уже з початку цих фоуділок
Ладно тобі за ті гроші....Благодари всесвіт, що це не ти зробив такий поступок, відпусти і роби висновки...Воно того не варто нервувати...Що там смішного ?
Цього разу ніІ як тобі кооперейшн? Задоволений тепер?)
Так тема для того і створена що інші бачили хто вінЛадно тобі за ті гроші....Благодари всесвіт, що це не ти зробив такий поступок, відпусти і роби висновки...Воно того не варто нервувати...
Але те, що чувак недоотримав слова і не виконав домовленість то це дуже негарно і це викликає стурбованість з моєї сторони!!
Знатимеш тепер. Маєш з кимось більш довірливі "відносини", домовленості - дєрзай. А отак вірити, надіятись - ну хуйня ж повна, раз на раз не вгадаєш.Цього разу ні
Хто ж знав
Не в деньгах счастье400 гривен это мусор
То это уже у тебя не первый договорняк получается.Цього разу ні
Хто ж знав.
я о том жеНе в деньгах счастье
А в доверии
Последние были на старой сектеТо это уже у тебя не первый договорняк получается.
Ппц сочувствую внатури(
Вот это точно.Тю, ну такое... один наебал другого, при наёбе всех остальных в конкурсе...
Вы не думали, что вам обоим статус соответсвующий могут дать?)
вот это поворотТю, ну такое... один наебал другого, при наёбе всех остальных в конкурсе...
типа в туда?в куда надо? ))))вот это поворот
Мудрець мудрість говорить)Всё я спать )
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.