Жалоба на продавца FORBES STORE (Решена!)

yegor

Сектант
Повідомлення
51
Репутація
30
Вподобайки
37
Бали
178
Магазин: https://labrc.name/threads/forbes-s...mf-gash-mef-xtc-alfa-vejpy-pechene-s-tgk.168/
Сумма: 2482 грн

01.10 сделал заказ на 6 грамм шишек. Неделю ебут мозг, сегодня 09.10 пишут, что я не верно указал номер телефона, типо я втихаря его исправил.
Номера ТТН не прислали по отправке. Изменить номер телефона в почте проблем нет. но ТТНки почему то нет.

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    84.8 КБ · Перегляди: 75
  • 2.jpg
    2.jpg
    62.8 КБ · Перегляди: 72
  • 3.jpg
    3.jpg
    57.9 КБ · Перегляди: 74
  • 4.jpg
    4.jpg
    106.4 КБ · Перегляди: 72
  • 5.jpg
    5.jpg
    90.9 КБ · Перегляди: 74
  • 6.jpg
    6.jpg
    96.7 КБ · Перегляди: 75
  • 7.jpg
    7.jpg
    69.8 КБ · Перегляди: 72
  • 8.jpg
    8.jpg
    94.4 КБ · Перегляди: 64
  • 9.jpg
    9.jpg
    108.7 КБ · Перегляди: 76
хорошо шо ебало в целости и сохранности а деньги это не разбирая морда

почуть почуть идет хасл)!)
я готов принимать ставки
кто будет топ-1 хаслером 😂😅

Грустно когда подьебывают, особенно с дудкой, за такой мув, должны 10-ку отправить, за затримку

хорошо шо ебало в целости и сохранности а деньги это не разбирая морда
А бьіли и такие инцендентьі?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Грустно когда подьебывают, особенно с дудкой, за такой мув, должны 10-ку отправить, за затримку
Та капец. Не частьій тут гость. Я искал именно сативу, а тут такой подїебос

Працював оператором, не любив пиздець таких штріхів які блять номер нормально не можуть дати. Тобі бляха просто треба правильно номер телефону написати і все. Кури міняють сімки, хуй потім хтось внесе якісь зміни у Ттн.

А ще бісило коли сучара редагує дані і не каже про те що змінив щось. Мені нєхуй що робити, як заходити і дивитися чи ти щось редагував чи ні ?

Ну а на місці продавця, за затримку я б дав якийсь бонус ))

Але і до продавців часто питання. Нашо продавати те чого у вас немає? Товар може не прийти, куру можуть впіймати. 1001 причина чому товар може не дійти..

Магазин: https://labrc.name/threads/forbes-s...mf-gash-mef-xtc-alfa-vejpy-pechene-s-tgk.168/
Сумма: 2482 грн

01.10 сделал заказ на 6 грамм шишек. Неделю ебут мозг, сегодня 09.10 пишут, что я не верно указал номер телефона, типо я втихаря его исправил.
Номера ТТН не прислали по отправке. Изменить номер телефона в почте проблем нет. но ТТНки почему то нет.
Вы очень близки к статусу "ЛОХ"

Працював оператором, не любив пиздець таких штріхів які блять номер нормально не можуть дати. Тобі бляха просто треба правильно номер телефону написати і все. Кури міняють сімки, хуй потім хтось внесе якісь зміни у Ттн.

А ще бісило коли сучара редагує дані і не каже про те що змінив щось. Мені нєхуй що робити, як заходити і дивитися чи ти щось редагував чи ні ?

Ну а на місці продавця, за затримку я б дав якийсь бонус ))

Але і до продавців часто питання. Нашо продавати те чого у вас немає? Товар може не прийти, куру можуть впіймати. 1001 причина чому товар може не дійти..
Та бляяять. Я номер якщо і змінив, то через хвилину після відправки сповіщення (хоча не пам'ятаю це взагалі). Змінити номер з моєї сторони це 10 хвилин, Та суть в тому, що номеру ттн чомусь немає досі? Співпадіння?

Та бляяять. Я номер якщо і змінив, то через хвилину після відправки сповіщення (хоча не пам'ятаю це взагалі). Змінити номер з моєї сторони це 10 хвилин, Та суть в тому, що номеру ттн чомусь немає досі? Співпадіння?
Ну якщо без ттн, тоді дійсно нюанс з боку продавця

А модеры мутного могут вешать? Хто за штурвалом

Возможно. Я про шантаж уже позже прочитал. Без єтого умьісла писал.
Каким образом еще влиять на таких граждан?
Сразу делать арбитраж и кидать ссылку продавцу. Сказать что после решения удалишь, и все.

Назад
Зверху Знизу