Базе барыг Николаева ?щас по базе серьоху найдем, не кипиши
Базе барыг Николаева ?щас по базе серьоху найдем, не кипиши
іменноБазе барыг Николаева ?
Чиси это не по людски конечно) найти и провести воспитательную беседу как минимум)Карочє йа заряділа дєнхі на мітадан баріхє серьгє с тєрновкі в нікалаівє 450 хрівєн,, но ан закінул май номєр в чісі ,. і праібалса,., хто с нікалаіва тута і знаіт баріху с тєрновкі нада єво найті ., абаснух ,. Шоб атдал дєнхі., і йа адам ангєлу 777 ,. Віручайтє ,.,
Чек мёда сгладит ситуацию? Абаснуй!Карочє йа заряділа дєнхі на мітадан баріхє серьгє с тєрновкі в нікалаівє 450 хрівєн,, но ан закінул май номєр в чісі ,. і праібалса,., хто с нікалаіва тута і знаіт баріху с тєрновкі нада єво найті ., абаснух ,. Шоб атдал дєнхі., і йа адам ангєлу 777 ,. Віручайтє ,.,
Ну Серьгє і підор
Скажи своєму другу нехай мені теж долг віддасть я тут небуду писати нік його але буду нагадувати поки неповерне всеиз процентамиКарочє йа заряділа дєнхі на мітадан баріхє серьгє с тєрновкі в нікалаівє 450 хрівєн,, но ан закінул май номєр в чісі ,. і праібалса,., хто с нікалаіва тута і знаіт баріху с тєрновкі нада єво найті ., абаснух ,. Шоб атдал дєнхі., і йа адам ангєлу 777 ,. Віручайтє ,.,
Покажи ) напиши . Интрига )Скажи своєму другу нехай мені теж долг віддасть я тут небуду писати нік його але буду нагадувати поки неповерне всеиз процентами
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це мульт одного тіпа )))
Та покажу почекаю я його вже показував але бачу думав дуже хітрицПокажи ) напиши . Интрига )
йа нізнау пад какім сірога нікам ващє ..,, і ващє єст лі он тута ващє .,,Скажи своєму другу нехай мені теж долг віддасть я тут небуду писати нік його але буду нагадувати поки неповерне всеиз процентами
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це мульт одного тіпа )))
Буде масова флуділка де буде куча людей покажу його нік і він перед всіма пояснить що і як....гарного вечорайа нізнау пад какім сірога нікам ващє ..,, і ващє єст лі он тута ващє .,,
Все по суті тут ХАМИТИ МЕНІ НІХТО НЕЗАСТАВЛЯВЯ коли б
Буде масова флуділка де буде куча людей покажу його нік і він перед всіма пояснить що і як....гарного вечора
йа тібє саветюу балщє нє упатріблать сіль ,, .Все по суті тут ХАМИТИ МЕНІ НІХТО НЕЗАСТАВЛЯВ
Крыса метадоновый Серёга, цыган подиКарочє йа заряділа дєнхі на мітадан баріхє серьгє с тєрновкі в нікалаівє 450 хрівєн,, но ан закінул май номєр в чісі ,. і праібалса,., хто с нікалаіва тута і знаіт баріху с тєрновкі нада єво найті ., абаснух ,. Шоб атдал дєнхі., і йа адам ангєлу 777 ,. Віручайтє ,.,
нэд он ны ціган .,. он підораз ,,.Крыса метадоновый Серёга, цыган поди
Телефонный барыга?нэд он ны ціган .,. он підораз ,,.
Скорее она твоя мамаша нахуйТа да це падруга andrik1488 точно така як і він дно
Опача що ти должнік гроші поверни чепушило де ти зачекалися в гості тебе грозна палочкаСкорее она твоя мамаша нахуй
Воспитала додика
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.