Жаляба на баріху сєрьожу ,.

Карочє йа заряділа дєнхі на мітадан баріхє серьгє с тєрновкі в нікалаівє 450 хрівєн,, но ан закінул май номєр в чісі ,. і праібалса,., хто с нікалаіва тута і знаіт баріху с тєрновкі нада єво найті ., абаснух ,. Шоб атдал дєнхі., і йа адам ангєлу 777 ,. Віручайтє ,.,
Чиси это не по людски конечно) найти и провести воспитательную беседу как минимум)

Карочє йа заряділа дєнхі на мітадан баріхє серьгє с тєрновкі в нікалаівє 450 хрівєн,, но ан закінул май номєр в чісі ,. і праібалса,., хто с нікалаіва тута і знаіт баріху с тєрновкі нада єво найті ., абаснух ,. Шоб атдал дєнхі., і йа адам ангєлу 777 ,. Віручайтє ,.,
Чек мёда сгладит ситуацию? Абаснуй!

Ну Серьгє і підор
Скажи своєму другу нехай мені теж долг віддасть я тут небуду писати нік його але буду нагадувати поки неповерне всеиз процентами
Повідомлення об'єднано автоматично:

Це мульт одного тіпа )))

Скажи своєму другу нехай мені теж долг віддасть я тут небуду писати нік його але буду нагадувати поки неповерне всеиз процентами

Це мульт одного тіпа )))
Покажи ) напиши . Интрига )

Це мульт одного тіпа )))
йа нізнау пад какім сірога нікам ващє ..,, і ващє єст лі он тута ващє .,,

Я коли б
йа нізнау пад какім сірога нікам ващє ..,, і ващє єст лі он тута ващє .,,
Буде масова флуділка де буде куча людей покажу його нік і він перед всіма пояснить що і як....гарного вечора

Крыса метадоновый Серёга, цыган поди

• Вподобайка
Реакції: Cook
Шо ж ты анхела777 патставіла ірка..,,, я в шокі,,.. Я тібя па пріколу пазначіл, а ти деньхі взяла і баріхє хуйоваму дала,,,...
Абаснух

irametadon Ну шо там систэр разрулила галимый движ?

Та да це падруга andrik1488 точно така як і він дно

пиздеуц, ёбаная ебалайская ебатня

Назад
Зверху Знизу