Зеленый фюрер

Тут можна подискутувати. В росії цензура на порядок вища, ніж у нас і ми не бачимо і не читаємо про приклади примусової мобілізації. Думаю, вона є в депресивних регіонах і доволі значна
Є через примус крайніх злиднів перед дуже грошовитим контрактом.
А в ордло взагалі не залишилось мобілізаційного віку. Окрім тих що були мобілізовані і ще досі в живих. Або каліки.

ПроУкраинского кандидата нет на горизонте .Нейтральный статус ,списание долгов мвф ,никуя вам не должны,возврат в гос собственость всех активов и предприятий -во размечтался )
Еще бабушка есть )

Без названия (97).jpeg

ПроУкраинского кандидата нет на горизонте .Нейтральный статус ,списание долгов мвф ,никуя вам не должны,возврат в гос собственость всех активов и предприятий -во размечтался )
Еще бабушка есть )

Переглянути вкладення 76837
Балашов під опис не підходить?)

Трампу знову руzzня насцяла в уші + він образився що зеля не підписав здачу ресурсів, а залупився за гарантії. от і маємо
зелебоба сам предложил ,только не ожидал что пендосы захотят все,хотя не имеет право распоряжатся недрами ,которые по конституции принадлежат народу.А Трамп бизнесмен и кацапы предложат ему сделку и без рисков быть кинутым,а бубочка кидало натуральное.

#слухи
Наш источник сообщает, что если американцы вскроют все активы Зеленского/Ермака и всего окружения ОП и СН, то история с золотым батоном, золотым унитазом, дворцами Януковича, Пшонки, яхтами и тд., покажутся «детским лепетом».
Эти «слуги народа» украли в 100 раз больше, чем смогли украсть «регионалы».

Не удивимся, если Зеленский купил себе «золотой рояль» и золотую яхту. Символично же.

Давайте об’єднаємося навколо нашого Президента. Треба гуртуватися хлопаки!
IMG_5449.jpeg

#слухи
Наш источник сообщает, что если американцы вскроют все активы Зеленского/Ермака и всего окружения ОП и СН, то история с золотым батоном, золотым унитазом, дворцами Януковича, Пшонки, яхтами и тд., покажутся «детским лепетом».
Эти «слуги народа» украли в 100 раз больше, чем смогли украсть «регионалы».

Не удивимся, если Зеленский купил себе «золотой рояль» и золотую яхту. Символично же.

IMG_20250220_204234_373.jpg

Вы вот реально думаете что Зеленскому что-то будет?

Нет,но убрать могут западные хозяева,Ми6 в частности,когда уже отработает свою роль
Та никто его не уберет. Дадут медаль за то что уничтожил столько славян и будет там кокаин нюхать дальше на яхтах под чужим именем

Вы вот реально думаете что Зеленскому что-то будет?
На жидов не при власти не сильно хорошо смотрят, защиты меньше, думаю кто-то да убрать захочет
Повідомлення об'єднано автоматично:

Вот он поэтому и держится за трон

Тут можна подискутувати. В росії цензура на порядок вища, ніж у нас і ми не бачимо і не читаємо про приклади примусової мобілізації. Думаю, вона є в депресивних регіонах і доволі значна
Так, ті регіони які дуже бідні або ті в яких живуть "малі народи" , як на московії кажуть про них. Вони ще в 2022 там почали і те що з тих країв просочується інформаційно, то вони отримують найбільше пакетів з лайном(не пропаганда, а матеріали місцевих жителів), але це явище у них намагаються замовчувати і самі люди барани. А в цілому мобілізація по тихому йде, просто мобілізовують працівників підприємств пачками або класично повістками.
А от на окупованих територіях нашої держави примусова мобілізація є, як м'ясо кидають.

От краще вмерти ніж жити в поневоленні і в результаті стати як ті народи. Але це моя думка і моє бачення світу.
Так Залужный доходчиво ответил что а свое время лишь если придется заменить Зеленского из за невозможности ему баллотировался.
И он генерал. Военный. Думаете откроет границы и отменит мобилизацию ?)))

От любого другого реального кандидата мобилизация тоже останется но подпуйловской в орки. На оккупированных территориях именно так когда на самой кацапии принудительной мобилизации нет.
Я думаю він взагалі зробить усіх військовозобов'язаними))
Я з тобою погоджуюсь, але в нашому випадку треба звернути ще більше уваги саме на уряд, бо саме туди полізе велика кількість підрусні
Повідомлення об'єднано автоматично:

Аішна поплава)))

Назад
Зверху Знизу