💥 «Американская история ужасов». Что произошло между Зеленским и Трампом и чего теперь ожидать?

Я продолжаю настаивать что отставка - это лучшее решение сейчас и для Зе, и для Украины, во избежание ухудшения положения.
Верю в лучшее.

"Неадекватність Зе" існує переважно в твоїй інформаційній бульбашці.
ты и сам в информационном пузыре обитаешь)

Я продолжаю настаивать что отставка - это лучшее решение сейчас и для Зе, и для Украины, во избежание ухудшения положения.
Верю в лучшее.

Але я не перебуваю в «інформаційному пузирі» в мене є доступ до різних джерел і чомусь всі підтримують Зе після вчорашнього конфлікту , причому в різних країнах Світу. Вони також виходить нічого не розуміють. Один Ошо знає як буде краще 🤔

"Неадекватність Зе" існує переважно в твоїй інформаційній бульбашці.
Вот я на этом момент перестал читать, и не имею ни малейшего желания отвечать.
Я очень сомневаюсь, кто в какой бульбашке. Отвечаю. До свидания, если можно.

Опять затянется разговор до вечера, и нихуя толку.

Але я не перебуваю в «інформаційному пузирі» в мене є доступ до різних джерел і чомусь всі підтримують Зе після вчорашнього конфлікту , причому в різних країнах Світу. Вони також виходить нічого не розуміють. Один Ошо знає як буде краще 🤔
1740834237437.png

Верю в лучшее.

Ну да. Пуйлр так считает а теперь и Трамп (держащий зуб на Зе ещё с прошлой каденции и злчщийсч что теперь За не продает Украину ) .

Для отставки нужны веские причины и нужна ввбора.
Чтоб будет если опять Зе выберут?

Он ушел бы а отставку с удовольствием в обмен на обещание принятия а НАТО.

Практично всі створюють собі інформаційну бульбашку, і я в цьому сенсі не є винятком. Але час від часу з неї вихожу, щоб почитати, що думають люди з
іншим світоглядом. Наприклад, іноді читаю що пишуть українські Трампісти. Після вчорашніх подій вони наче в рот води набрали, але сьогодні (вперше на моїй пам'яті) виступили з критикою Трампа і його оточення.
Також іноді гортаю r/conservative, щоб зрозуміти думки "глубінного народа" Америки. Там все стабільно - Трамп кращий, Америка ВПЕРДЕ!

NY Post - це американський консервативний таблоїд. Звісно ж вони будуть вилизувати Трампа.

Блін, кому вірити більше NY Post чі корчінскому

Ти б ще скрін з твітерського акаунту Трампа чи Маска закинув для повного серйозу) New York Post для твого відома це таблоїдна газетка власник якої є республіканцем консерватором і звісно ж, новини які вони публікують будуть односторонніми. Може щось нейтральне закинеш щоб впевненити мене у своїх поглядах чи бобік здох?(

Назад
Зверху Знизу