ЗДОРОВИЙ ОПТ КАНАБІСУ OUTDOOR.

Mr.Sanders

Команда Секти
Представитель
Повідомлення
43
Репутація
10
Вподобайки
38
Бали
128
Депозит
0 $
Доброго дня . Пропонуємо для вас повну стабільність в оптових поставках Шишок цілий рік без перебоїв .

Завжди маємо обєм .

Робимо клади в межах Київської області на обємі можемо домовлятись про логістику в регіони .

Мінімальне замовлення від 500 г . Максимальний клад в межах міста і пригороді 3 кг одним кладом, більше 3х кг виконуємо в безлюдних польових місцях за 30км+ від міста . Та по домовленості з постійними партнерами .

Актуальний прайс завжди змінюється , відносно сезонності та відносно якості травки . Але ми з вами завжди знайдемо спільну мову .

Орієнтовні ціни на OUTDOOR :
500 г по 140 грн/г
1000 г по 125грн/г
3000 г по 115грн/г
5000 г по 100грн/г
10000г по 90грн/г
25000г по 85грн/г

Видаю проби на тестування для магазинів, та тестерів з гарним рейтингом, по 3-10 г в місті Києві на Правому березі. , поштою проби з данного розділу не відправляються.
Для отримання проби напишіть під данною темою: "Планую протестувати вашу пропозицію" та напишіть в ТГ.

Можливо ми саме те джерело стабільності яке ви шукали .....

Більше інформації в приватних повідомленнях в :
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

б н 4.jpg
Без назви.jpg
Без назви2.jpg
Без назви3.jpg

доброго дня, протестував би ваші бошки залюбки) маю тріп репорти лише на натуру і можу обʼєктивно оцінити ваши суцвіття за гарний настрій! приклади моїх робіт:

доброго дня, протестував би ваші бошки залюбки) маю тріп репорти лише на натуру і можу обʼєктивно оцінити ваши суцвіття за гарний настрій! приклади моїх робіт:
Ця тема орієнтована на збут великого об'єму. Ми орієнтуємось в цій темі роздавати проби для клієнтів , тобто спробував, взяв від мінімум+ . Ваш акаунт доволі молодої реєстрації . Можу запропонувати вам видати пробу кладом в києві (святош р-н) 0.5 г , просто для підтримання теми . Репорт буду потребувати не більше японського Хокку. Але тема має бути створена . Ну як вам цінителю смаків канабісу виклик ? приведете клієнта на мінімальне замовлення, вам + 3% ваги в нагороду .

Доброго дня . Пропонуємо для вас повну стабільність в оптових поставках Шишок цілий рік без перебоїв .

Завжди маємо обєм .

Робимо клади в межах Київської області на обємі можемо домовлятись про логістику в регіони .

Мінімальне замовлення від 500 г . Максимальний клад в межах міста і пригороді 3 кг одним кладом, більше 3х кг виконуємо в безлюдних польових місцях за 30км+ від міста . Та по домовленості з постійними партнерами .

Актуальний прайс завжди змінюється , відносно сезонності та відносно якості травки . Але ми з вами завжди знайдемо спільну мову .

Орієнтовні ціни на OUTDOOR :
500 г по 140 грн/г
1000 г по 125грн/г
3000 г по 115грн/г
5000 г по 100грн/г
10000г по 90грн/г
25000г по 85грн/г

Видаю проби на тестування для магазинів, та тестерів з гарним рейтингом, по 3-10 г в місті Києві на Правому березі. , поштою проби з данного розділу не відправляються.
Для отримання проби напишіть під данною темою: "Планую протестувати вашу пропозицію" та напишіть в ТГ.

Можливо ми саме те джерело стабільності яке ви шукали .....

Більше інформації в приватних повідомленнях в :
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Переглянути вкладення 60380
Переглянути вкладення 60381
Переглянути вкладення 60383
Переглянути вкладення 60384
Приветствую!
С удовольствием протестил бы как шишки, так и вейпы. Опыт огромный.

Ну я когда то попал
Ця тема орієнтована на збут великого об'єму. Ми орієнтуємось в цій темі роздавати проби для клієнтів , тобто спробував, взяв від мінімум+ . Ваш акаунт доволі молодої реєстрації . Можу запропонувати вам видати пробу кладом в києві (святош р-н) 0.5 г , просто для підтримання теми . Репорт буду потребувати не більше японського Хокку. Але тема має бути створена . Ну як вам цінителю смаків канабісу виклик ? приведете клієнта на мінімальне замовлення, вам + 3% ваги в нагороду .
Якщо святошинський район, і 0.5 , то це мені
Не можу похвалитися кількістю репортажів по натурі (бо все на лабі до вайпу)
Але колись мій тріп потрапив у топ 5 в журналі Sekta News #26 :troll-(130)::troll-(130):

Приветствую!
С удовольствием протестил бы как шишки, так и вейпы. Опыт огромный.
Напишіть будь ласка на телеграм який вказаний в данному розділі . Зможемо вас здивувати на наступному тижні в середу - четвер .
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну я когда то попал

Якщо святошинський район, і 0.5 , то це мені
Не можу похвалитися кількістю репортажів по натурі (бо все на лабі до вайпу)
Але колись мій тріп потрапив у топ 5 в журналі Sekta News #26 :troll-(130)::troll-(130):
На жаль ) але ми зараз готуємо роздачу проб в іншому розділі іншого продукту . тому слідкуйте за нами )

Напишіть будь ласка на телеграм який вказаний в данному розділі . Зможемо вас здивувати на наступному тижні в середу - четвер .
Повідомлення об'єднано автоматично:

На жаль ) але ми зараз готуємо роздачу проб в іншому розділі іншого продукту . тому слідкуйте за нами )
Здравствуйте, селлер! Так же был бы заинтересован в оценке моей собственной кандидатуры, есть опыт потребления тгк разных видов(кроме дистилята), от дешманского уличного трима, до лучших амстердамских шишек. Каннабис уже стал моим вторым я, по-этому был бы рад выдвинуть себя на тестера и опробовать какую либо из предложенных вами, возможных для меня позиций😋
Трип репорт с красноречивостью, и в сроки гарантируется. Всех благ!

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Назад
Зверху Знизу