з першим днем весни

Єбать зима пролетіла піздєц

Дефіцит зброї будуть компенсувати людьми, чекайте на весні активізацію представників ТЦК

Дефіцит зброї будуть компенсувати людьми, чекайте на весні активізацію представників ТЦК
Это больше всего, что меня беспокоит.

У нас уже на днях целый день челика катали в машине, а привезли в неотложку, когда ему уже без пяти минут пизда. Собственно, он и умер.
Это ещё 25 числа было. До баттла в оральном кабинете. Собсвтенно как бы это не стало традицией. Хотя ок, станет.

• Wow
Реакції: Cook
Зечмо все уже англосаксам продал ,вот и быковал на пендоса .

Переглянути вкладення 79229
Повідомлення об'єднано автоматично:

Зеленский и Стармер подписали новый заем на $3,3 млрд для укрепления обороны Украины. Переговоры завершены. После войны мы узнаем, что было в секретном договоре с Британией и тогда все поймут, почему Зеленский устроил шоу с Трампом!
Цьомки ☺️

Это больше всего, что меня беспокоит.

У нас уже на днях целый день челика катали в машине, а привезли в неотложку, когда ему уже без пяти минут пизда. Собственно, он и умер.
Это ещё 25 числа было. До баттла в оральном кабинете. Собсвтенно как бы это не стало традицией. Хотя ок, станет.
дует зели з ярмаком загралися в гетьмана, два дурачка не хочуть залишитись в історія персонажами, які все проїбали, тепер за це народу, звичайним людям, прийдеться платити життям, мене більш за все хвилює, питання мобілізації дітей з 20 років, вони або будуть догрібати залишки тих кому від 25 і більше, або пустять наше майбутнє покоління в «розход».
Зараз і так уже дефіцит чоловічого населення, демографічна криза, на мою думку навіть якщо вони наберуть ще 100-300к людей, раша набере стільки ж, а то і більше, европа можливо і зможе фінансово нас тягнути надаючи кредити, але тут питання, що виробництво зброї в всьому ес меньше чим в рашиків, до того ж їх корейці допомагають, а в них також виробництво на високому рівні, якщо ми навіть з допомогою штатів за останні пів року втрачали кожен день село за селом, не хочу представити що буде далі, ми живемо в часи коли українці віддають своє життя, щоб европейці жили в мирі, поки корейці відправляють своїх солдат відвойовувати курщину, европа жує соплі і боїться ескалації, як би мені не хотілось би дивитись в майбутнє з позитивом, сьогоденні реалії вказують кажуть, що навіть, якщо ми і зможемо дати якийсь відсіч, ціна цього буде дуже високою, якщо мене спитали що є найбільшою цінність держави, території, або люди, звісно я виберу друге, поки всі панікують і хвилюються, що рф просувається , я проходячи повз кладовища бачу що більшість могил, це 2022-2025, їх така кількість що важко уявити реальні вторувати, а саме гірше, що ця цифра буде тільки збільшуватись.

Весна это збс!

ezgif-18ddbdb7c57f62.gif
Эта композиция хорошо подходит для видео))

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу