Хто з твоїх кєнтів здав тебе ТЦК?

трікстер

Посвященный
Повідомлення
1 035
Репутація
3 096
Вподобайки
2 230
Бали
1 394
Грок придумав логічну задачку. !AI CONTENT!

У тебе є три друга: Сергій, Макс і Олег. Ви всі — торчі, кожен торчить по-різному. Одного дня тебе викликають до ТЦК, і ти розумієш, що хтось із твоїх братанів тебе здав. Твоя мета — вичислити, хто це був, спираючись на їхні заяви та вплив їхніх наркотиків.

Особливості друзів і наркотиків:
1. Сергій — на метамфетаміні. Метамфетамін робить його параноїдним, надмірно балакучим і схильним до підозр. Він завжди звинувачує когось іншого, бо думає, що всі навколо проти нього. Його заяви часто перебільшені, але в параноїдному угарі він може випадково сказати правду, якщо це звинувачує іншого.
2. Макс — на психоделіках. Психоделіки роблять його «духовним» і відвертим, але його сприйняття реальності спотворене. Макс говорить правду про те, що бачить у своїх «видіннях», але його «правда» може бути хибною через галюцинації. Якщо він винен, його видіння змушують його заперечувати провину, бо він «вище цього».
3. Олег — на опіатах. Опіати роблять його млявим, байдужим і схильним до брехні заради спокою. Він бреше, якщо правда може викликати конфлікт або змусити його щось робити (наприклад, зізнаватися). Якщо він не винен, він може сказати правду, але тільки якщо це не загрожує його «chill».

Ситуація:
Ти питаєш кожного: «Це ти мене здав ТЦК, і якщо не ти, то хто?» Ось їхні відповіді:
- Сергій: «Бро, я не здавав, клянусь! Це Макс, він точно з ТЦК тусується, я бачив, як він з ними шепотівся!»
- Макс: «Ні, я чистий, у моєму трипі ТЦК — це просто ілюзія. Але я бачив Олега в темному вайбі, він здав тебе, сто пудів.»
- Олег: «Та нє, я в релаксі, не здавав я. Це Сергій, він вічно всіх підозрює, сам і здав.»

Додаткові умови:
- Тільки один із них здав тебе ТЦК.
- Кожен знає, хто винуватець, але їхні наркотики впливають на те, як вони говорять.

- Вплив наркотиків:
- Метамфетамін (Сергій): Параноя змушує його завжди звинувачувати іншого, але правда може проскочити, якщо звинувачення збігається з реальністю.
- Психоделіки (Макс): Його «правда» базується на видіннях, які можуть бути хибними, якщо він не винен, але якщо винен, він заперечує через «духовне заперечення».
- Опіати (Олег): Бреше, якщо правда створює проблеми. Якщо не винен, може сказати правду, якщо це не порушує його спокій.

На основі заяв і впливу наркотиків вичисли, хто здав тебе ТЦК.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Останнє редагування:
И без ии скажу что Олег опиушник

Бля а оказалось ты сам накурился и обновил резерв...

Та не гони на кентов :cool: , баба Зина сдала в ТЦК, соседка со второго этажа с которой на той недели не поздоровался в парадном!

Здала твоя сольова дівчина Валя, яку періодично також пойобують і Сергій, і Макс, і Олег.

А якщо серйозно, то я теж за опіушника Олега

Здала твоя сольова дівчина Валя, яку періодично також пойобують і Сергій, і Макс, і Олег.

А якщо серйозно, то я теж за опіушника Олега
Бля, звідки інфа??? Валя не така. Я ж її бля так любив. Я ж їй подарив кружевні трусєля своєї бабкі в якіх вона перед німцями в 43-ому стриптиз танцювала(((

Та не гони на кентов :cool: , баба Зина сдала в ТЦК, соседка со второго этажа с которой на той недели не поздоровался в парадном!
Скоріше через те, що я їй гатив в двері і кричав "Добрий ранок" в 2 часа ночі)

Що мається на увазі під "здав ТЦК"? Як це технічно можна зробити?

Назад
Зверху Знизу