хто правий?

newfag

Сектант
Повідомлення
336
Вподобайки
519
Репутація
710
Бали
545
замовив кікос з доплаю за швидкість доставки +10$ є, обіцяний час - по факту 2 з хвостиком - стаф на місці стелс робочий, але ж такий ж результат був би без переплати, тож суть питання:
оплачена додаткова послуга яка не була виконана, хоча я уточнював чи вона зараз доступна - відповідь позитивна.
спитав за знижку на ці ж 10 бачей на наступне замовлення - відмова.
Думки?
скріни можу додати, магаз как би сам вспиває з опису

UPD: магаз Все таки звернувся і запронував знижку, респект і повага - клієнторієнтованість все-таки не пустий звук, просто цей зайняло час - оскільки різні люди опер і сапорт

Останнє редагування:
Ну да, курьер наверное к тебе едет из глово или болтфуд, хули, не забот ни хлопот, стафбургеры блять везёт из мукДонадальца с присыспкой))) радуйся, что не арбитраж пишешь, а вопрос про то, как быстро или не совсем быстро тебе привезли стафф)))

Ну да, курьер наверное к тебе едет из глово или болтфуд, хули, не забот ни хлопот, стафбургеры блять везёт из мукДонадальца с присыспкой))) радуйся, что не арбитраж пишешь, а вопрос про то, как быстро или не совсем быстро тебе привезли стафф)))
та мені пахую на їх заботи, бля вони не людей оперують - є запропонована і погоджена послуга яка тупо не виконалась, какова мене має єбать, шо в них напряг, прікінь так кожен (хай 10 челов) за срочность доплатив 10 бачей а к відповідь - та бля панімаєш ми замовлень нагребли всім сказали дада, бабки взяли але не справляємось. Питань було б 0 якби не було доплати за срочность - буде коли буде, але я ж сука спеціально уточнив, чи точно можна зараз так - да каже, жидовство по моєму, по суті обман конкретно в цій частині угоди…

та мені пахую на їх заботи, бля вони не людей оперують - є запропонована і погоджена послуга яка тупо не виконалась, какова мене має єбать, шо в них напряг, прікінь так кожен (хай 10 челов) за срочность доплатив 10 бачей а к відповідь - та бля панімаєш ми замовлень нагребли всім сказали дада, бабки взяли але не справляємось. Питань було б 0 якби не було доплати за срочность - буде коли буде, але я ж сука спеціально уточнив, чи точно можна зараз так - да каже, жидовство по моєму, по суті обман конкретно в цій частині угоди…
Бро, расслабься, всем похуй на твои взывания к клиентоориентировонсти, ты тупо в пустоту орёшь, я ж тебе говорю, сам должен понимать что не булочки заказал и правила про которые говоришь, их границы, тут могут очень сильно быть размытыми...

Бро, расслабься, всем похуй на твои взывания к клиентоориентировонсти, ты тупо в пустоту орёшь, я ж тебе говорю, сам должен понимать что не булочки заказал и правила про которые говоришь, их границы, тут могут очень сильно быть размытыми..
розмиті границі не бʼються з гарантованим вказаним часом від магаза за додаткову доплату, це так, к слову…
Да я розумію що це не пирожки і тд, але це мене не має єбать вообще ніяк, я оплатив - послугу не отримав, інше вже лірика

розмиті границі не бʼються з гарантованим вказаним часом від магаза за додаткову доплату, це так, к слову…
Да я розумію що це не пирожки і тд, але це мене не має єбать вообще ніяк, я оплатив - послугу не отримав, інше вже лірика
дуже добре, що ти про це розказав, бо тут саме так якість заявлений послуг і можуть оцінюватися. інші дивляться на це і роблять висновки. але мати до цього ринку такі ж сами очікування і вимоги, як до інших ринків (з меншими ризиками), це все ж таки перебільшення.

Фух, добре що все вирішилося ,
- переносимо тему в розділ вирішених
P.S. в що означае абревіатура UPD???

Употреблять кокаин и мелочиться десятьми долларами.

замовив кікос з доплаю за швидкість доставки +10$ є, обіцяний час - по факту 2 з хвостиком - стаф на місці стелс робочий, але ж такий ж результат був би без переплати, тож суть питання:
оплачена додаткова послуга яка не була виконана, хоча я уточнював чи вона зараз доступна - відповідь позитивна.
спитав за знижку на ці ж 10 бачей на наступне замовлення - відмова.
Думки?
скріни можу додати, магаз как би сам вспиває з опису

UPD: магаз Все таки звернувся і запронував знижку, респект і повага - клієнторієнтованість все-таки не пустий звук, просто цей зайняло час - оскільки різні люди опер і сапорт
Ахуевшый барыга ходу людскому!

Фух, добре що все вирішилося ,
- переносимо тему в розділ вирішених
P.S. в що означае абревіатура UPD???
updated
Повідомлення об'єднано автоматично:

Употреблять кокаин и мелочиться десятьми долларами.
я не употребляю і не мелочусь, просто діло принципа було, знаєш як у Тарантіно в Бешеных Псах було

Модератору отправлять в корзину ?

я не употребляю і не мелочусь
Нууу да, ну да, тут все не употребляют) на 10 бачей ваще не смотрят, не деньги, пыль просто... Принципов тоже нет, так что перестраивался давай, удумал тут, права качать... Ты наверное ещё самый умный походу?)

Нууу да, ну да, тут все не употребляют) на 10 бачей ваще не смотрят, не деньги, пыль просто... Принципов тоже нет, так что перестраивался давай, удумал тут, права качать... Ты наверное ещё самый умный походу?)
Вот интересная предъява 🍿

Назад
Зверху Знизу