Будь ласка,
Увійти
або
скан книгиШо за пдф?
я пробовал без подсказок растить то еще удовоьствиеда я не думаю шо там скан нужен, годная почва и достаточного полива, для растения вполне хватит) при условии должного освещения
да удобреиями с ероссидскормил чем то ?
а с запахом что решал? сильный штын стоял ?да удобреиями с ероссидс
знаем такое. постилось неоднократно. качественная книга но баян страшнючий. +репБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Ещё зачётные семена и получится знатные шишечки)да я не думаю шо там скан нужен, годная почва и достаточного полива, для растения вполне хватит) при условии должного освещения
я в подезде был один в 22 году и не кому не мешалоа с запахом что решал? сильный штын стоял ?
Чел вроде даже свой клуб держал, или нет, ну слух былБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
был и естьЧел вроде даже свой клуб держал, или нет, ну слух был
Нормбыл и есть
Частково маєш рацію, але тільки частково. Якби до вирощування ставились би як ти описав, то мабуть не було би тієї культури, того розвитку індустрії, брідінгу з різноманіттям сортів, навіть якщо у деяких вже не можливо відслідкувати генетику який сорт від якого пішов, не було би того прогресу за вмістом ТГК в рослинах.Та что тут понапридумывали умных слов ГРОВИНГ
З приводу цієї книги, не знаю в якому році вона була написана, але впевнений що вона не є актуальною на даний момент, індустрія розвивається з кожним роком, і те, що могло бути актуальним на час написання тієї книги, зараз частково втратило свою актуальність. Варто шукати актуальну інформацію, актуальні статті та дослідження, а не триматись за старе. Та про що тут казати, якщо зараз ти можеш дати імʼя Chat’у GPT ХорхеСервантес, написати відповідний промт і він тобі буде давати підказки по твоєму вирощуванню, вести твій гров з діалогом в реальному часіБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
не знал спасибо.З приводу цієї книги, не знаю в якому році вона була написана, але впевнений що вона не є актуальною на даний момент, індустрія розвивається з кожним роком, і те, що могло бути актуальним на час написання тієї книги, зараз частково втратило свою актуальність. Варто шукати актуальну інформацію, актуальні статті та дослідження, а не триматись за старе. Та про що тут казати, якщо зараз ти можеш дати імʼя Chat’у GPT ХорхеСервантес, написати відповідний промт і він тобі буде давати підказки по твоєму вирощуванню, вести твій гров з діалогом в реальному часі
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.