Хорхе Сервантесом - "Библия гровера".

Шо за пдф?

да я не думаю шо там скан нужен, годная почва и достаточного полива, для растения вполне хватит) при условии должного освещения

да я не думаю шо там скан нужен, годная почва и достаточного полива, для растения вполне хватит) при условии должного освещения
я пробовал без подсказок растить то еще удовоьствие

кормил чем то ?

Ещё зачётные семена и получится знатные шишечки)

Та что тут понапридумывали умных слов ГРОВИНГ. Конопля это сорняк !!!! Растет везде и всюду !!!! Ну до надо ведро под куст дренаж чтоб корневая система дышала и земля удобренная . Ну освещение конечно красное(лампа накаливания) и синее(пойдет дневного света или синяя лампа совдеповская) , ну конечно проветривать помищение .... Все !!!!!! Чи не ГРОВИНГ ....

Та что тут понапридумывали умных слов ГРОВИНГ
Частково маєш рацію, але тільки частково. Якби до вирощування ставились би як ти описав, то мабуть не було би тієї культури, того розвитку індустрії, брідінгу з різноманіттям сортів, навіть якщо у деяких вже не можливо відслідкувати генетику який сорт від якого пішов, не було би того прогресу за вмістом ТГК в рослинах.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
З приводу цієї книги, не знаю в якому році вона була написана, але впевнений що вона не є актуальною на даний момент, індустрія розвивається з кожним роком, і те, що могло бути актуальним на час написання тієї книги, зараз частково втратило свою актуальність. Варто шукати актуальну інформацію, актуальні статті та дослідження, а не триматись за старе. Та про що тут казати, якщо зараз ти можеш дати імʼя Chat’у GPT ХорхеСервантес, написати відповідний промт і він тобі буде давати підказки по твоєму вирощуванню, вести твій гров з діалогом в реальному часі

З приводу цієї книги, не знаю в якому році вона була написана, але впевнений що вона не є актуальною на даний момент, індустрія розвивається з кожним роком, і те, що могло бути актуальним на час написання тієї книги, зараз частково втратило свою актуальність. Варто шукати актуальну інформацію, актуальні статті та дослідження, а не триматись за старе. Та про що тут казати, якщо зараз ти можеш дати імʼя Chat’у GPT ХорхеСервантес, написати відповідний промт і він тобі буде давати підказки по твоєму вирощуванню, вести твій гров з діалогом в реальному часі
не знал спасибо.
а то хотел купить

Назад
Зверху Знизу